Destiny 2 için BIOS güncellemesi vardı ama Detroit de sorun ne bilmiyorum, hiç oynamadım.Detroid becaume human oyunu epicden aldım ama oyunu oynayamıyorum sorun oyun kaynaklı detroid sorunlu bir oyun ekran kartı driver seçiyor vb nvidia da sorun yokkken amd de oyunu açmayabiliyor bu yüzden epici suçlamak istemem ama ilginç satma o zaman oyunu kardeşim değil mi ama rdd2 epic den alırken tereddüt etmedim değil ama aldık bakalım
O zaman Epic ile ilgili bir sorun olabilir.oyunu amd nin oyun için yayınladığı "Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 Highlights" sürümlü driver i hariç açmak zor bu driver yaklaşık 1,5 sene önce çıktı ben o zaman bu driver ile oyunu oynamıştım fakat şimdi sistem güncelledim ryzen 5 5600g apu işlemci var dolayısı ile driver çıkış tarihi eski işlemci yeni olduğundan o driveri sistem kurmuyor. bug da kaldım resmen
işin ilginci oyunu korsan indirenler bu sorunla karşılaşmıyormuş )
bu arada değinmeden edemeyeceğim ekran kartı kıtlığı olduğu şu dönemde bu apu işlemci bana derman oldu en düşük ayarlarda açamadığı oyun yok amd ryzen 5600g
Performans önceden de 1030'a denkti. AM4 çıktığından beri.1660ti den güçlü olacak deniyor ryzen6000 apular
5600g 1030 a denk geliyor
Aynen dostum apu candırPerformans önceden de 1030'a denkti. AM4 çıktığından beri.
CPU tarafı güçlendi bildiğim kadarıyla.
6000'de 1060 seviyesine gelse yine yeter.
Bu sefer grafik istemeyen e-spor oyunları için vs biçilmiş kaftan olur.
Çünkü çok güç istemiyorlar. En güzel yanı bu.
Tabi ülkemizde eskisi gibi ucuz değil hiç bir şey.
Ben zamanında FM2+ APU+ MSI A68 anakart + 8 GB DDR3 RAM 400 TL'ye sıfır almıştım Teknobiyotik'ten.
Şimdi sadece anakart 400-500'den başlıyor. Gerisini sen hesap et.
Ekran kartı stoğu olmayan bir piyasada bilgisayar ihtiyacı olana ilaç gibi gelir APU o ayrı.
Bir de eski fiyatlar olsa.Aynen dostum apu candır
Bir de eski fiyatlar olsa.
Mini sistem toplardım.
Eski APU sistemim küp kasadaydı.
Karpuz gibi kucaklayıp götürebiliyordum.
Kasıyordu internette gezerken vs ama işimi gördü baya.
Hocam keşke böyle kasalardan almasaydın.benim kasa da küçük başkan hp nin sistemi ekran kartı yok sadece
Hocam keşke böyle kasalardan almasaydın.
Yükseltmesi zor bu tür kasaları.
Neyse ki yine HP almışsın, Dell'in kasaları felaket.