Qled ve sony arasinda kaldim.yardim

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
En uygun fiyati burada bulabildim nakite havale 8160 tl diyor
İstanbul bilisimden sikinti yasarmiyim acaba
2 yil samsung Turkiye garantili diyor

Hiç bulaşma o firmaya derim. Alışverişim olmadı ama battığına dair söylentiler mevcut.
Genelde piyasadan düşük fiyat veriyorlar ve stok & teslimat sıkıntısı yaşatıyor insanlara. (Gördüğüm kadarıyla.)

A Çevrimdışı

anlydn

Yeni Üye
13 Ocak 2020
12
30
Hiç bulaşma o firmaya derim. Alışverişim olmadı ama battığına dair söylentiler mevcut.
Genelde piyasadan düşük fiyat veriyorlar ve stok & teslimat sıkıntısı yaşatıyor insanlara. (Gördüğüm kadarıyla.)
Ama diger en uygun bulabildigim yerler ile arasinda 1000 tl var azda degil

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
sony 49x8005c android Tv var.Evet kanal gecisleri yavas ortalama 4 5 sn kablolu yayinlar icin,
sesli komut özelliginin tizene göre iyi oldugu yaziliyor ,
görüntü kalitesi iyi ama sony tv lerde led bar ömürlerinin kisa oldugu 3 4 sene sonra problem basladigi konusunda birkac sikayet okumustum. Bendeki tv de de görüntülerde mavi ton sorunu basladi,fakat genel bir sorun oldugu hakkinda bilgim yok.
Sizin verdiginiz modelde oyun konsolu görüntüsünde yesilimsi tonla görüldügü sikayeti paylasilmis ,bendeki modelde yok
SD yayinlarin görüntü kalitesinden memnun degilim ama bu 4k tv lerde genel sorun zaten.
Ekran yansitma özelligini herhangi bir ek app kullanmadan kullaniyorum..
Ses kalitesi su ana kadar denedigim tv lerden cok cok daha iyi..
Tv için 4-5 saniye çok da uzun sayılmaz, üstelik android ,bir telefon bile yavaş kalabiliyor sevgili hosbulduk :)

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Aynen okudum baska sitelerede baktim sıkıntılı bi durum.840 TL daha ucu olmasi insani cezbediyor ama biraz dah bekliycem belki bi kampanya cikar

Belki 14 Şubat'ta indirim olur, onun haricinde Vatan'da gece indirimleri, haftasonu indirimleri oluyor. Orayı takip edebilirsiniz.
Amazon Türkiye'ye de ara ara bakın derim.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Tesekkur ederim yardimlarin icin.Belki sen benden once bi indirim yakalarsin o zaman çıtlat ??

Model bazında indirime denk gelir miyim bilemem ama tüyoyu verdim.
Vatan, Hepsiburada, Amazon gibi siteleri takip et derim.
Akakçe, Cimri gibi sitelerden bakabilirsin kolayca. Bazen moderasyon hatası olabiliyor tabi.
Akakçe Cimri'ye göre daha hızlı ve detaylı bu konuda.

Ama yine de ayrı ayrı sitelere bakmanda fayda var tabi.
Vatan'da gece indirimleri saat 22'den sonra başlıyor.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Tv için 4-5 saniye çok da uzun sayılmaz
ben konuyu acan arkadasin sorusunu smart tv ye göre android tvde kanal gecisi yavas mi kaliyor diye algiladim cevap evet yavas kaliyor.Bu arada görüntünün mavi tonda olma konusunu forumda arastirirken sizin niye mavi oluyor sorunuzu gördüm cevap verilmemisdi, bunun nette ki aciklamasi " Panel aydınlatma ledlerinin içinde en uzun yanmaya devam eden renk kolu mavidir. Diğer renk ledler mavi kadar şiddetli aydınlatmadığında ekranda görünen görüntü maviye dönük olacaktır. " olarak yapilmis.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ben konuyu acan arkadasin sorusunu smart tv ye göre android tvde kanal gecisi yavas mi kaliyor diye algiladim cevap evet yavas kaliyor.Bu arada görüntünün mavi tonda olma konusunu forumda arastirirken sizin niye mavi oluyor sorunuzu gördüm cevap verilmemisdi, bunun nette ki aciklamasi " Panel aydınlatma ledlerinin içinde en uzun yanmaya devam eden renk kolu mavidir. Diğer renk ledler mavi kadar şiddetli aydınlatmadığında ekranda görünen görüntü maviye dönük olacaktır. " olarak yapilmis. ,
Valla bravo ,tebrik ederim,sormuştum ama cevap alamamıştım,tıpkı "xml dosyaları" gibi :cak
smart-android karşılaştırmasında haklısın ,ama androidtv alan arkadaşımın oğlu da "alattin amca,yavaş be bu tv" demişti,bende "diğer tvlerle kıyaslama" demiştim,işin gerçeği tabanlar aynı sistem,linux,ama android daha ağır kalıyor linuxsa göre,çünkü apk dosyaları sıkıştırılmış dosyalar ,açılıp işleyene dek vakit geçiyor tabii,şimdi android'ciler bana karşı gelecek "linux değil" diye ama linux alt yapısı var :)

Geri
Üst Alt