Qled ve sony arasinda kaldim.yardim

A Çevrimdışı

anlydn

Yeni Üye
13 Ocak 2020
12
30
Merhaba
65 inc samsung Q65q60rat modeli ile
Sony 65xf9005 modeli arasinda kararsizim
Hic android tv kullanmadim bilgi sahibi degilim
Tizene gore artilari eksileri nelerdir
Android tv gecisleri yavas oldugu soyleniyor dogrumu
Suan dusuncem samsungu almak cunku 10 yil ekran garantisi var
İphone telefonu sony tvye yansitabilirmiyim
Tesekkur ederim

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
ben kimi etiketlesem acep :hihi 65q7fn kullanıcı olarak ekran sabitken bazı koyu renklerde dikey ve yatay çizgiler, yan açılardan yeşilimsi renkler gözükmekte ama tv izlerken ya da oyun oynarken doğru ayarlama yapıldığında görüntü kalitesi çok iyi titreşimden eser yok. İlk başlarda çizgiler çok canımı sıksa da sonradan alıştım artık rahatsız etmiyor tek sorun ekranın temizliği. kaynamış suyu soğutup kaliteli mikrofiber bez yardımı ile temizleniyor gözlük camı temizleyici bile kullandım fayda etmedi. Sony hakkında hiç bir fikrim yok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
ben kimi etiketlesem acep :hihi 65q7fn kullanıcı olarak ekran sabitken bazı koyu renklerde dikey ve yatay çizgiler, yan açılardan yeşilimsi renkler gözükmekte ama tv izlerken ya da oyun oynarken doğru ayarlama yapıldığında görüntü kalitesi çok iyi titreşimden eser yok. İlk başlarda çizgiler çok canımı sıksa da sonradan alıştım artık rahatsız etmiyor tek sorun ekranın temizliği. kaynamış suyu soğutup kaliteli mikrofiber bez yardımı ile temizleniyor gözlük camı temizleyici bile kullandım fayda etmedi. Sony hakkında hiç bir fikrim yok
Demekkı dogru kısıyı etıketlemısım :ok

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
İphone u sony e ekran yansitma yapabilirmiyim peki hicbir ek uygulama olmadan samsungta ki gibi

Onu bilmiyorum ama bir mağaza mevcutsa bölgenizde, herhangi bir Android TV'de deneme yapabilirsiniz.
Philips'te bağlanan telefon Sony'de de bağlanır herhalde? :alala

Basit bir araştırma ile şu uygulamanın bunu yapabildiğini gördüm;

İşe yarar mı bir bakarsınız.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
sony e ekran yansitma yapabilirmiyim
sony 49x8005c android Tv var.Evet kanal gecisleri yavas ortalama 4 5 sn kablolu yayinlar icin,
sesli komut özelliginin tizene göre iyi oldugu yaziliyor ,
görüntü kalitesi iyi ama sony tv lerde led bar ömürlerinin kisa oldugu 3 4 sene sonra problem basladigi konusunda birkac sikayet okumustum. Bendeki tv de de görüntülerde mavi ton sorunu basladi,fakat genel bir sorun oldugu hakkinda bilgim yok.
Sizin verdiginiz modelde oyun konsolu görüntüsünde yesilimsi tonla görüldügü sikayeti paylasilmis ,bendeki modelde yok
SD yayinlarin görüntü kalitesinden memnun degilim ama bu 4k tv lerde genel sorun zaten.
Ekran yansitma özelligini herhangi bir ek app kullanmadan kullaniyorum..
Ses kalitesi su ana kadar denedigim tv lerden cok cok daha iyi..

A Çevrimdışı

anlydn

Yeni Üye
13 Ocak 2020
12
30
En uygun fiyati burada bulabildim nakite havale 8160 tl diyor
İstanbul bilisimden sikinti yasarmiyim acaba
2 yil samsung Turkiye garantili diyor

Geri
Üst Alt