Bahsettiğim panel değil: Aynı kalitede paneller. UHL700'lerde benim bildiğim 10BİT değil. Ayrıca HDR desteği de yok. Siz 'hdr var' demişsiniz. Bir şey diyemeyeceğim. Siz bu tv ile PRO oynayamazsınız demedim; vaadedilen performansı alamazsınız dedim. Regal'den de max.performans alınamayacaktır. Fakat HDR ve 10BİT olan modeller içerisinde F/P olarak değerlendirdiğimden belirttim. Yoksa dükkan sizinPRO standartlarını karşılayacak bir tv değil derken neyden bahsediyorsunuz panel zaten 4k Lg panel . bahsettiğiniz regal tvnin 4k paneli bu tvden kalteli değil
çok kaliteli birşey arıyorsanız 7000-8000 lira cihazında 100 hz bir sony tv lacaksınız . 100 hz bir tv almadan istediğiniz akıcılığı elde edemezsiniz. Ayrıca tvde Hdr açılıyor. 55 inç bile küçük geliyor 4-5 ay sonra , ps4 ile en az 55 inçlere bakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hemfikirim: Donanımsal olarak 100hz gerekliliği yok ve yanlış hatırlamıyorsam PS4 Pro, 60hz ile TV'ye veri iletiyor. PRO çok yeni ve son teknolojiyle çıktığı için max. görüntü kalitesi için TV gereksinimleri tam netleşmiş olmasa da (HDR,10 BİT ve yüksek tarama hızı ihtiyacı PRO için bilinen temel gereksinimler) SONY'nin PRO'yu hazırlarken paralelinde buna uygun yüksek donanımlı ve fiyatlı tv'leri de hazırlayıp eşgüdümlü piyasaya sürmesi de gözden kaçmaması gereken detaylar. Zaten F/P derdimiz olmasa bu konuyu açıp bu yazışmaları da yapmamıza gerek kalmazdı. F/P demek; kastırmak, kılı kırk yarmak, suyunu çıkartmak, deneyimlerden faydalanmak...vs demek. Amiral gemilere binmeden, aynı konfor olmasa da yeterli konforu daha da uygun fiyatlara sunan doğru gemiyi bulmak demek.Aslında 100 Hertz'e gerek yok çünkü benim bildiğim konsollar FPS sabitleyerek oyun oynatıyor.
Sony PS4 4K 30 FPS e sabitleyip oynatıyordu galiba.
Burada olması gereken mevzu Input LAG süresinin düşük olması bence.
Bazı amiral gemi Samsung televizyonlarda AMD Freesync desteği var.
PS4'e o destek gelirse olabilecek en yumuşak görüntü alınır diye düşünüyorum.
Vestel acaba ileride amiral gemi televizyonlarına bu desteği getirebilir mi?
Mevcut televizyonlarına getiremez büyük ihtimal ama ileride Freesync destekli televizyon sayısı artabilir diye düşünüyorum.
Konuştuğumuz konulara bak: Cep telefonunda olduğu gibi TV'ler de TV'likten çıktı. Bilgisayar alır gibi TV didikliyoruz.
Son düzenleme: