Proje Üretelim. Destekleriniz lazım

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65
Merhabalar. İki yıldır bu konunun peşindeyim. Bundan 7-8 ay önce, kendimce yaptığım bir maliyet hesabı- tabi bütün ev için- 40 bin civarlarındaydı. Şimdi seksen bin olmuştur. Aslında güzel fikir ama elinde nakit parası olanlar için. Yoksa taksitle yapmaya kalktın mı, anasının nikahını geçiyor... Bence bizim şirketlerden böyle bir yardım alamayız çünkü onlar müşteriyi nasıl marizleriz çabasındalar. Ayrıca yazdığın yazıyı da anlamadıklarını sanmıyorum. İşlerine geldiği gibi anladıkları için öyle davranıyorlar...

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45
Söz konusu yenilenebilir enerji kaynağı olunca nedense aklıma Japonlar gelir. Bildiğim kadarıyla devlet halen bireysel üretimi teşvik ediyor. İnsanlar evlerinin çatılarını güneş panelleri ile kaplıyorlar ve bir miktarını kendileri depoladıkları ve kullandıkları gibi geri kalanını da sisteme basıyorlar. Böylece devlet belli saatlerde daha az üretim yapıyor. Ama devlet gerçekten de destek oluyor kendi üretimini yapanlara. Bizdeki gibi destek adı altında ağzını burnunu kırıp vergi üstüne vergi yığmıyor.

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65
Merhabalar. İki yıldır bu konunun peşindeyim. Bundan 7-8 ay önce, kendimce yaptığım bir maliyet hesabı- tabi bütün ev için- 40 bin civarlarındaydı. Şimdi seksen bin olmuştur. Aslında güzel fikir ama elinde nakit parası olanlar için. Yoksa taksitle yapmaya kalktın mı, anasının nikahını geçiyor... Bence bizim şirketlerden böyle bir yardım alamayız çünkü onlar müşteriyi nasıl marizleriz çabasındalar. Ayrıca yazdığın yazıyı da anlamadıklarını sanmıyorum. İşlerine geldiği gibi anladıkları için öyle davranıyorlar...

Geri
Üst Alt