Nasıl yaptığını da yazsaydın ,güle güle kullan bu aradaAn itibariyle sorun çözüldü ustalarin cevap yazan herkese cok tesekkurederim elleriniz dert gormesin. An itibariyle teybin butun fonksiyonlarini kumandaya adapte ettim.
Ustam ucuz yollu bir teyp bu işe kalkisacagim icin olurda ters bi durum olur yanarsa diye ucuz yollu siradan bir teypAldığı teyp markasını sordum yazmadı her teyp desteklemez araç kumandasını
Ustam bu mesajiniza istinaden kol üzerinde hafizadaki radyo kanallari arasinda gezinmeyi saglayan donen bi buton vardi her yolu denedim olmadi bu yazdiginiza istinaden bacaklarina lehimle yaptim sonuc on numara orjinal gibi, tekrar tesekkurederim ilginize alakaniza ?Olmaz ,eğer koldan çevirmeli ses açma-kapama olmuyorsa olmaz.Normal pot değil çünkü o,değil direnç-diyot ,transistör bağlansa olmaz.Koldan çevirdiğinde de sonsuz dönmeli ki ayar yapabilsin.Ben klavyeye takmıştım ,hatta bulamayınca(o zamanlar yoktu pek fazla piyasada) ,mouse tekeleğinin potunu takmıştım.
Teyp markası versen birde nasıl yaptığını anlatsan ilerde senin gibi sorun yaşayan arkadaşlara faydası olur
Ustam ucuz yollu bir teyp bu işe kalkisacagim icin olurda ters bi durum olur yanarsa diye ucuz yollu siradan bir teyp
Tabiki, öncelikle multimetre şart, lehim şart.Teyp markası versen birde nasıl yaptığını anlatsan ilerde senin gibi sorun yaşayan arkadaşlara faydası olur
Rica ederim ,tekrar güle güle kullan ,benim arkadaşımın başına gelmişti ,klavyesinin(org) düğmesini düğün çalarken bir sarhoş yumruk atarak kırmış(bir daha çal diye iyimi ),yaptıramayınca bana gelmişti ,ben de ilk kez görüyordum böyle pot,piyasada bulamayınca mousenin orta potunu modifiye ederek bağlamıştım.
Ustam ucuz yollu bir teyp bu işe kalkisacagim icin olurda ters bi durum olur yanarsa diye ucuz yollu siradan bir teyp
Ustam bu mesajiniza istinaden kol üzerinde hafizadaki radyo kanallari arasinda gezinmeyi saglayan donen bi buton vardi her yolu denedim olmadi bu yazdiginiza istinaden bacaklarina lehimle yaptim sonuc on numara orjinal gibi, tekrar tesekkurederim ilginize alakaniza ?
Şemayı verdi ya mübareksenin ses + - sorunun vardı onu nasıl çözdün o çözüldü mü?
şemayı verdi de teyp üzerinde pot orda sıkıntı oluyordu onu sordum kumanda için şema gerekli değilŞemayı verdi ya mübarek
Ustam şemayı başlamadan once uclarini bulup not alinmasi gerektigi icin koydum, kol partner,206,207 arac kolu bu arada ?Şemayı verdi ya mübarek
Herkesin aklina gelmez ustam eline saglik ?Rica ederim ,tekrar güle güle kullan ,benim arkadaşımın başına gelmişti ,klavyesinin(org) düğmesini düğün çalarken bir sarhoş yumruk atarak kırmış(bir daha çal diye iyimi ),yaptıramayınca bana gelmişti ,ben de ilk kez görüyordum böyle pot,piyasada bulamayınca mousenin orta potunu modifiye ederek bağlamıştım.
Yaptigim herhangi bir ekstra bisey yok teraspy ustamin bi cevabina istinaden kumanda kolu uzerindeki dönen butonun(ismini bilmiyorum) uclarina encoderin cikislarini direkt bagladim sorun cozuldu normal butonda calismiyor sebebini bilmiyorum.şemayı verdi de teyp üzerinde pot orda sıkıntı oluyordu onu sordum kumanda için şema gerekli değil
ölçüm yapılarak bulunuyor önemli olan teyp'te yapılan işlem onu sordum
Tamam şimdi oldu işte o yuvarlak pot görevi görüyor aynı işi yapıyor eline sağlık güzel çalışma olmuşUstam şemayı başlamadan once uclarini bulup not alinmasi gerektigi icin koydum, kol partner,206,207 arac kolu bu arada ?
Herkesin aklina gelmez ustam eline saglik ?
Yaptigim herhangi bir ekstra bisey yok teraspy ustamin bi cevabina istinaden kumanda kolu uzerindeki dönen butonun(ismini bilmiyorum) uclarina encoderin cikislarini direkt bagladim sorun cozuldu normal butonda calismiyor sebebini bilmiyorum.
Bu isaretledigim topun cikisini asagidaki isaretli yerlere lehimledim olay cozuldu.
Havyan kaç wat,sanki yüksek gibi geldi bana,veya çok bekletmişsin lehimlemek için ,ama güle güle kullan
Bu isaretledigim topun cikisini asagidaki isaretli yerlere lehimledim olay cozuldu.
Lehim yaptığı yerin üstüne sıcak silikon sıkarsa daha sağlam olur EmmiHavyan kaç wat,sanki yüksek gibi geldi bana,veya çok bekletmişsin lehimlemek için ,ama güle güle kullan
Evet doğruLehim yaptığı yerin üstüne sıcak silikon sıkarkarsa daha sağlam olur Emmi