T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yakaladın kovboi tabikiBirşey dikkatimi çekti ? dostum sen kovboi misin? ?

Yakaladın kovboi tabikiBirşey dikkatimi çekti ? dostum sen kovboi misin? ?

Ulan diyorum maxigame de falan mıyım acaba bakıyorum tavsiye forumu ?Yakaladın kovboi tabiki![]()
Avatarı alıntı vs değilse ikisi aynı kişiUlan diyorum maxigame de falan mıyım acaba bakıyorum tavsiye forumu ?
İsim, avatar, detaylar aynı evet. Sen nereden tanıyorsun bu arada ?avatar alıntı değilse
Avatarı alıntı vs değilse ikisi aynı kişi
Abi selamlar,İlteriş selamlar
Bir ara sen de 1 lt lik cam şişede olan yağ vardı fiyatı daha pahalı olan ki ben ondan da almıştım,varmı ondan yine??
Ben forumda gördüm yazılımcı arkadaş yazılım geliştirme ile uğraşıyormuşİsim, avatar, detaylar aynı evet. Sen nereden tanıyorsun bu arada ?
Ha anladım, ben geçmişte birlikte çalıştım oyunlarımda, o yüzden şaşırdım ve sevindim gördüğüme ?Ben forumda gördüm yazılımcı arkadaş yazılım geliştirme ile uğraşıyormuş
Sen sorunca kovboi diye tarattım aynı kişi olma ihtimali %99 çıktı
Seni tanıdığım kadar onuda tanıyorum efendi kibar saygılı arkadaş
Evet ?Birşey dikkatimi çekti ? dostum sen kovboi misin? ?
Çok sevindim seni forumumuzda gördüğüme, VictoriaSro'da birlikte çalıştığımız zamanlar olmuştuEvet ?

Hatırlıyorum ben de mutlu oldum tanıdık bir isim gördüğüme ?Çok sevindim seni forumumuzda gördüğüme, VictoriaSro'da birlikte çalıştığımız zamanlar olmuştu![]()
E güzel o halde Antalya'dasın sanırım bende Fethiye'deyim. Yol'un Öyküsü serisinde sana da uğramak isterimHatırlıyorum ben de mutlu oldum tanıdık bir isim gördüğüme ?

Bekliyorum o zamanE güzel o halde Antalya'dasın sanırım bende Fethiye'deyim. Yol'un Öyküsü serisinde sana da uğramak isterim![]()