Hemen deniyorumYazilim YouTube orijinal sitesinde altta linkini vermis videoyu yapan
bunu gidermenin bir yolu varmi acaba ?Hemen deniyorum
EK:
Evet ,"machine.2s chip ID is illegal" dedi.
Tabii ,o makinanın flashı olmalı,genelde mx serisi flashlarda uyum oluyor ama daha önce de yazdım, İD sorunu olma durumu mutlak olur.Bu arada flash dedim de , eski modemlerde işimize yarayacak flash bulunuyor ,mesela ben bir tane söktürmüştüm ,mx serisi 8 mblık flashbunu gidermenin bir yolu varmi acaba ?
acaba yazilimsal yada hex editörle giderilmezmi ?Tabii ,o makinanın flashı olmalı,genelde mx serisi flashlarda uyum oluyor ama daha önce de yazdım, İD sorunu olma durumu mutlak olur.Bu arada flash dedim de , eski modemlerde işimize yarayacak flash bulunuyor ,mesela ben bir tane söktürmüştüm ,mx serisi 8 mblık flash
Yok ,kolay olay her cihazda olmuyor maalesef,ben 3 cihazda denedim ,flash isimleriyle oynadım ,farklı işlem yaptım yine olmadı ,belki de ben yapamamışımdır sevgili rikitacaba yazilimsal yada hex editörle giderilmezmi ?
yazılımların birçok kısmı şifelidir müdahale edemessinizacaba yazilimsal yada hex editörle giderilmezmi ?
Aaa,editleme şansımız olmuyor evet.Bendekilerin hemen hemen hepsi funcamlı yazılım olduğundan öyle yazmıştım.Aşağıdaki siteden arattır istersen ,mutlaka karşına çıkar düz yazılım.Funcamli yazilimlar bende olmuyor malesef, bunlari editleme sansimiz yok bilfigim kadariyla