Piko 600 HD Plus Octagon Sx8 dönüşüm yazılımı

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
teraspy teraspy , usta su starsat yazilimina bir cözüm bulamadim.
bu yöntem diger yazilimlarda isliyor fakat starsat yaziliminda olmuyor.
Kullandigim Tool Nationalchip Image Tool fakat diger yöntemide uyguladim oda olmadi burdaki gibi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy , usta su starsat yazilimina bir cözüm bulamadim.
bu yöntem diger yazilimlarda isliyor fakat starsat yaziliminda olmuyor.
Kullandigim Tool Nationalchip Image Tool fakat diger yöntemide uyguladim oda olmadi burdaki gibi

Ona çözüm yok maalesef,çünkü program illa "dvb" klasörü ve içindeki dosyaları arıyor,bazı yazılımlarda dcb klasörü olmadığından(aslında var ama farklı yöntemle derlendiğinden yok görünüyor) hata verip açmıyor *.bin dosyasını :)

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
dvb klasörü yazilimda mevcut, Kumandayi ve Tuneri editledim fakat Uydu bölümünden Sinyal alamiyorum

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
dvb klasörü yazilimda mevcut, Kumandayi ve Tuneri editledim fakat Uydu bölümünden Sinyal alamiyorum
Ben "dvb" gizli diye düşünmüştüm ,o zaman "/dvb/theme" içindeki default.xml içindeki tuner ile alakalı satırı aşağıdaki gibi değiştirip kaydet bakalım.

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
Ben "dvb" gizli diye düşünmüştüm ,o zaman "/dvb/theme" içindeki default.xml içindeki tuner ile alakalı satırı aşağıdaki gibi değiştirip kaydet bakalım.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bunu Octagon SX8 dönüstürmek icin bana lazim, fakat Octagonun default.xml icinde cok farkli geciyor !

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bunu Octagon SX8 dönüstürmek icin bana lazim, fakat Octagonun default.xml icinde cok farkli geciyor !
Bende dönüşümü vardı ama beğenmedim ve sildim sanırım emin değilim ,boş bir yazılım bana göre,daha doğrusu kullandıklarımın yanında kötü yazılım diyebilirim,yine de bakayım, arşivimde duruyorsa yolluyayım sana :)

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
Fakat Starsat yaziliminda youtube iyi isliyor, güncelleme yaptigi icin, digerlerinde youtube calismiyor 3-4 Ay evvel youtube engel koydu.
Reklam koyamiyorlar onun icin sanirim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tamam oldu acelesi yok zaten, sen heralde hep böyle gec giriyorsun
Evet ,hiç sorma ,17 yıl çalgıcılık yaptım(düğünlerde) ,gece saat 2-3 eve dönüp ertesi sabah 6da kalkıp işe gitmekten alışkanlık oldu ,uyuyamıyorum hatta hanım dahil (o da düğünden dönmemi beklerdi),bu konuda Dr gittim ,ama faydası olmadı,3-3:30 gibi yatıyorum ancak :)

Geri
Üst Alt