teraspy , usta su starsat yazilimina bir cözüm bulamadim.
bu yöntem diger yazilimlarda isliyor fakat starsat yaziliminda olmuyor.
Kullandigim Tool Nationalchip Image Tool fakat diger yöntemide uyguladim oda olmadi burdaki gibi
Ben "dvb" gizli diye düşünmüştüm ,o zaman "/dvb/theme" içindeki default.xml içindeki tuner ile alakalı satırı aşağıdaki gibi değiştirip kaydet bakalım.dvb klasörü yazilimda mevcut, Kumandayi ve Tuneri editledim fakat Uydu bölümünden Sinyal alamiyorum
Bunu Octagon SX8 dönüstürmek icin bana lazim, fakat Octagonun default.xml icinde cok farkli geciyor !Ben "dvb" gizli diye düşünmüştüm ,o zaman "/dvb/theme" içindeki default.xml içindeki tuner ile alakalı satırı aşağıdaki gibi değiştirip kaydet bakalım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bende dönüşümü vardı ama beğenmedim ve sildim sanırım emin değilim ,boş bir yazılım bana göre,daha doğrusu kullandıklarımın yanında kötü yazılım diyebilirim,yine de bakayım, arşivimde duruyorsa yolluyayım sanaBunu Octagon SX8 dönüstürmek icin bana lazim, fakat Octagonun default.xml icinde cok farkli geciyor !
Şu yazılımı yolla bakayım banaFakat Starsat yaziliminda youtube iyi isliyor, güncelleme yaptigi icin, digerlerinde youtube calismiyor 3-4 Ay evvel youtube engel koydu.
Reklam koyamiyorlar onun icin sanirim.
2. Sayfanin sonunda Linki verdim !Şu yazılımı yolla bakayım bana
İndirdim ,ama yarın bakarım ancak2. Sayfanin sonunda Linki verdim !
Usta hatayi bulabildinmi neden uydu bölümünden sinyal alamadigimi ?İndirdim ,ama yarın bakarım ancak
İnan unuttum,özür dilerim sevgili rikit,köydeyim daha ama şimdi mesajını okuyunca hanımın telefonuna sms attım "bana hatırlat eve döndüğümde" diye ki bakayım yazılıma ?Usta hatayi bulabildinmi neden uydu bölümünden sinyal alamadigimi ?
Evet ,hiç sorma ,17 yıl çalgıcılık yaptım(düğünlerde) ,gece saat 2-3 eve dönüp ertesi sabah 6da kalkıp işe gitmekten alışkanlık oldu ,uyuyamıyorum hatta hanım dahil (o da düğünden dönmemi beklerdi),bu konuda Dr gittim ,ama faydası olmadı,3-3:30 gibi yatıyorum ancakTamam oldu acelesi yok zaten, sen heralde hep böyle gec giriyorsun