teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ooo, çabuk günleri yaz bakayım buraya ,hangi günlermişAklıma yazdım, not almama gerek yok abi.
Bu aralar haftada 2 kere balık yiyiyorum
Ooo, çabuk günleri yaz bakayım buraya ,hangi günlermişAklıma yazdım, not almama gerek yok abi.
Bu aralar haftada 2 kere balık yiyiyorum
Cumartesi ve pazartesiOoo, çabuk günleri yaz bakayım buraya ,hangi günlermiş
Tühhh, 2 gün de doluyum iyimi ,derneğe verilen eşyaları alma günümCumartesi ve pazartesi
Sana göndersem olur mu Alaattin abiTühhh, 2 gün de doluyum iyimi ,derneğe verilen eşyaları alma günüm
Almayayım,yolda bozulur balıklar gelene kadarSana göndersem olur mu Alaattin abi
Tüh ,üzüldüm şimdi ?Bugün kartı götürdüm tamirciye 9 tane kondansatör değiştirdim, yani bütün besleme kondansatörleri değişti, led barları besleyen (usta öyle söyledi) kondansatörü bile değiştirttim.
Sonuç aynı hüsran malesef.
Olan benim 100 liraya oldu, alıp verdik ekonomiye can verdik diyelim artık ???
Kızdım sonra, ne uğraşıyorum ya dedim bir mi box sipariş ettim h.b. dan.
Ben bu yüzden livecd linux ile denemesini önermiştimSenin cihazının sorunu büyük ihtimal win10 işletim sistemi 60 Hz üstü sinyal yolluyor senin tv 50 hz win10 işletim sistemi ile sonuç alamayabilirsin yada tv. İşlemcisi sıkıntı görmüş 50 hz üstünü çözümleyemiyor sorunun başka açıklaması yok
Tv'nin ömrüne ömür katmş oldun o şisik kondansatörlerden tv arıza yapacaktı önun önüne geçtin para boşa gitmedi.Bugün kartı götürdüm tamirciye 9 tane kondansatör değiştirdim, yani bütün besleme kondansatörleri değişti, led barları besleyen (usta öyle söyledi) kondansatörü bile değiştirttim.
Sonuç aynı hüsran malesef.
Olan benim 100 liraya oldu, alıp verdik ekonomiye can verdik diyelim artık ???
Kızdım sonra, ne uğraşıyorum ya dedim bir mi box sipariş ettim h.b. dan.
Tv 60 hz hocam, yıllardır tv ye bağladığım tablet de 59-60 hz.Senin cihazının sorunu büyük ihtimal win10 işletim sistemi 60 Hz üstü sinyal yolluyor senin tv 50 hz win10 işletim sistemi ile sonuç alamayabilirsin yada tv. İşlemcisi sıkıntı görmüş 50 hz üstünü çözümleyemiyor sorunun başka açıklaması yok
Mi box siparişi verdim Sevgili Alaattin abi.Ben bu yüzden livecd linux ile denemesini önermiştim
Tamamen katılıyorum hocam size, akşam tv yi biraz kurcaladım açılış kapanışları falan hızlandı biraz birde sanki tv ninnrenkleri biraz canlanmış gibi geldi bana.Tv'nin ömrüne ömür katmş oldun o şisik kondansatörlerden tv arıza yapacaktı önun önüne geçtin para boşa gitmedi.
Hdmı şaşe yada anakart üzerinde arızalı direnç diyot entegre var o zaman.