teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sendeki de philips mi tvBilemedim şimdi ben güncelledim netflix duruyor ama. Yine de risk tabi.
Sendeki de philips mi tvBilemedim şimdi ben güncelledim netflix duruyor ama. Yine de risk tabi.
Yapmasın bence ,güncellemede netflix şartlarını kaldırmış olabilirler tvden ,tabii kendisi bilir
Sendeki de philips mi tv
Evet abiSendeki de philips mi tv
Hımmm, LG 3dBak ben olsam anında yapıştırırım güncelleme varsa. Ya tam olsun ya tam ölsün var bende ?
Yok 49 LG 3d olanlardan
Sana değil ,eketen'e sormuştum philips mi diyeTv yi fabrika ayarlarına sıfırlayınca smart menüye girmek için güncellemiştim az önce.
Yani son sürüm güncelleme mevcut tv de.
Netflixte sıkıntı olacağını sanmam.
Fakat dediğiniz gibi youtube lisansı geri çekmiş, kilit resmi geliyor
Evet abi
Tamam abi sıkıntı yok uykusuzluk başıma vurdu, cümleten iyi geceler.Sana değil ,eketen'e sormuştum philips mi diye
Sana da iyi geceler ,saat 02 oldu zatenTamam abi sıkıntı yok uykusuzluk başıma vurdu, cümleten iyi geceler.
Youtube desteği geri çekmiş, oturum bile açamıyorum youtubede. Oturum aç seçeneğine tıklayınca kullanıcı adımı bile yazmama izin vermiyor.
Şişmiş olan kondansatörleri değiştir sonra tekrar kontrol et bak bakalım hdmi girişi çalışacakmıHocaların hocası, demokrasinin kalesi olan güzide şehrimiz İzmir'in, Tavsiye Forumu il temsilcisi, aynı zamanda Tavsiye Forumu'nun Türkiye genel sekreteri, aynı zamanda ömrünün yarısını, 8*1,5 bileşenli tv lerin günümüz şartlarında yetersiz bir kapasite olduğunu topluma anlatmaya adamış değerli büyüğümüz, bu yolda çok bedeller ödemiş, çok belalar atlatmış ama yılmamış ve son olarak da '''ARIZALIYSA BANA VER, SEN AL BEĞENMEZSEN BANA YOLLARSIN''' isimli derneğin kurucu başkanı olan sayın Alaattin abi, yıllardır tabletimi gören ama 1 haftadır tabletimi görmez olan ve masaüstü pc yi bağladığımda ise ara ara sinyal yok uyarısı verip, hdmı bağlantısını saniyelik kesip sonra tekrar pc yi gören tv yi açtım ve besleme kartındaki bazı kondansatörlerin şişik olduğunu gördüm, bu kondansatörler anakarta güç gönderen soketin yanında konumlandırılmış durumda, bu kondansatörlerin üzerindeki yazan değerlere göre bu kondansatörler besleme kondansatörleriymiş.
Muhterem Alaattin abi benim aklıma şöyle bir şey geldi, acaba bu kondansatörler ömrünü tamamladığı için anakarta yeterli gücü sağlayamıyor olabilir mi?
Anakarta yeterli güç sağlayamadı için de tv nin hdmı çıkışları, tablet gibi düşük güçteki cihazları görmüyor, masaüstü pc yi görüyor ancak 5 dakkada bazen yarım saatte bir, anlık olarak hdmı bağlantısını kesiyor sonra tekrar hdmı aktif oluyor olabilirmi?
Ne dersin teraspy
Adem Helvacı ustam sen ne dersin, bu şişip akmış kondansatörleri değiştirsem hdmı çıkışlarım düzelir mi?
okla işaretlediğim yer anakart besleme soketi
Öyle yapacağım ustam, pazartesi kartı alıp gideceğim, aynı değerlerdeki kondansatörleri de satın alacağım , sonrasında bir tamirciye gidip kondansatörleri değiştirteceğim.Şişmiş olan kondansatörleri değiştir sonra tekrar kontrol et bak bakalım hdmi girişi çalışacakmı
sorunun kaynağı bulundu gibi çalışmazsa dediğim gibi hdmi şase değişecek ama çalışması lazım
havyan yoksa elin yatkın değilse kartı sök elektronikçiye götür değiştirsin kondansatörleri
Bak bu süper haber bana göre ,gerçi derneğime gelecek ürün de böylece gelmez olacak ama ,artık mecburen önümüzdeki maçlara bakacağızHocaların hocası, demokrasinin kalesi olan güzide şehrimiz İzmir'in, Tavsiye Forumu il temsilcisi, aynı zamanda Tavsiye Forumu'nun Türkiye genel sekreteri, aynı zamanda ömrünün yarısını, 8*1,5 bileşenli tv lerin günümüz şartlarında yetersiz bir kapasite olduğunu topluma anlatmaya adamış değerli büyüğümüz, bu yolda çok bedeller ödemiş, çok belalar atlatmış ama yılmamış ve son olarak da '''ARIZALIYSA BANA VER, SEN AL BEĞENMEZSEN BANA YOLLARSIN''' isimli derneğin kurucu başkanı olan sayın Alaattin abi, yıllardır tabletimi gören ama 1 haftadır tabletimi görmez olan ve masaüstü pc yi bağladığımda ise ara ara sinyal yok uyarısı verip, hdmı bağlantısını saniyelik kesip sonra tekrar pc yi gören tv yi açtım ve besleme kartındaki bazı kondansatörlerin şişik olduğunu gördüm, bu kondansatörler anakarta güç gönderen soketin yanında konumlandırılmış durumda, bu kondansatörlerin üzerindeki yazan değerlere göre bu kondansatörler besleme kondansatörleriymiş.
Muhterem Alaattin abi benim aklıma şöyle bir şey geldi, acaba bu kondansatörler ömrünü tamamladığı için anakarta yeterli gücü sağlayamıyor olabilir mi?
Anakarta yeterli güç sağlayamadı için de tv nin hdmı çıkışları, tablet gibi düşük güçteki cihazları görmüyor, masaüstü pc yi görüyor ancak 5 dakkada bazen yarım saatte bir, anlık olarak hdmı bağlantısını kesiyor sonra tekrar hdmı aktif oluyor olabilirmi?
Ne dersin teraspy
Adem Helvacı ustam sen ne dersin, bu şişip akmış kondansatörleri değiştirsem hdmı çıkışlarım düzelir mi?
okla işaretlediğim yer anakart besleme soketi
Pazartesi neticeyi göreceğiz Alaattin abi, umarım düzelir, içime doğuyorBak bu süper haber bana göre ,gerçi derneğime gelecek ürün de böylece gelmez olacak ama ,artık mecburen önümüzdeki maçlara bakacağız
Şaka bir yana ,kartı sök dediğin gibi en yakın tanıdık veya tanınmadık elektronikçiye git ve şişen kondansatörleri değiştirt ,ama bu çokemelli ,(ne yazdım ya hayret ) ,çok önemli ,farad değerleri aynı olsun ama volt değerleri fazla olabilir ,mesela 10mf/16v çıktı değil mi,sen 10/25 taktırabilirsin ,daha iyi olur.Hadi p.tesi veya salı günü hayırlı haberini bekliyorum bakalım
Düzelir düzelir,ama unutma not et bir yere ,farad olarak aynı ama volt olarak çıkandan büyük al kondansatörleriPazartesi neticeyi göreceğiz Alaattin abi, umarım düzelir, içime doğuyor
Aklıma yazdım, not almama gerek yok abi.Düzelir düzelir,ama unutma not et bir yere ,farad olarak aynı ama volt olarak çıkandan büyük al kondansatörleri