Devlet başkanları bile seçimi sosyal medya ile kazanıyorsa "ne yazık ki dememeliyiz" büyük bir koz abicim, yeter ki paylaşıp yeterli kişiye ulaştıralım.Ne yazık ki elimizdeki tek koz bu.
Devlet başkanları bile seçimi sosyal medya ile kazanıyorsa "ne yazık ki dememeliyiz" büyük bir koz abicim, yeter ki paylaşıp yeterli kişiye ulaştıralım.Ne yazık ki elimizdeki tek koz bu.
İşte bunu ben isteyince sanki rating kaygısı gibi algılanabilir.yeter ki paylaşıp yeterli kişiye ulaştıralım.
Yapması için sebebi yok ki, o gün neye tepki verdiyse ekonomik olarak değil siyasi olarak tepki verdiği videoda net olarak ortaya çıkıyor... Burada sorgulanacak şey varsa o da siyasi görüşe göre ülke gündemini değerlendirmesidir... Ayrıca, yapılan şey saygısızlık değil çok güzel verilmiş bir tepkidir. Bu gün de benzer tepkiyi verirse bu akguzu gider ellerinden öperim.Bülent ecevit'e yaptığı saygısızlığı şimdi yapsında görelim şimdi sıkar biraz
Ben üstüme düşeni yaptım. Bu TPV nin PHILIPS in peşini bırakmaya niyetim yok.
Ticaret bakanlığına yazdım ancak kep adresine iletilemedi.
Ben de durumu Cimer'e aktardım ve oradan Ticaret Bakanlığına ulaşımını sağladım.
Temel olarak kendilerinden istediğim yanıt şu;
Bu firmanın uygulaması STANDART BİR ONARIM FAALİYETİ olarak kanunda kabul görüyor mu?
Bakalım cevabımız ne olacak?
Tekil ve cılız sesler yerine bu şikayeti genele yayabilsek etkimiz olur ancak tek tek nereye kadar bilemiyorum.Bende cimere durumu özetleyip şikayette bulunmuştum henüz bir gelişme yok.