Hayırlı olsun hocam bende teslim aldım ?Benim de aynı şekilde dün verilmiş
Edit 14:30 itibariyle teslim aldım
Alıştıktan sonra birdaha jilet kullanacağını sanmıyorumBenim için çok komik bir deneyim oldu. Önce kuru tras oldum. Baktım etrafta kıl tüy göremedim . Sonra baktım içine biriktiriyormus ? sonra üstüne ıslak geçtim . Birde temizleme olayını biraz da çekine korka netten bakarak yaptım . Bütün bunlardan sonra ya bunla kim ugrascak dedim ama sanırım gece vardiyasina giderken bunu ıslak kullanım ile kullanacağım .. zamanla alışacağım heralde ..
Hayırlı olsun hocam bende teslim aldım ?
teraspy hocam siz daha çok kuru kullanim mı tercih ediyorsunuz .. ben memur olduğum için trasa dikkat ediyoruz da ?Alıştıktan sonra birdaha jilet kullanacağını sanmıyorum
Senin adında herkese yazayım :
Temizleme konusu aslında çok basit,kafayı çıkartıp hafifçe vurmak yeterli,oğlum da yıkıyordu kafayı,gördüğümde "hafifçe vur,sonra fırçasıyla süpür,çok basit" dedim,"yap bakayım" dedi ,aldım yaptım,"çok basitmiş" dedi
birde ortadaki düğmeyle bıçakları ve eleği(elek önemli,dikkat edilmeli,en üstteki delikli parça) çıkartıp da gösterdim,"bunu da ayda1 mutlak yap" diye,
Ayrıca uzun süre kullanılmıyacaksa,yağı varsa kendi yağıyla 1-2 damla yoksa ince makine yağı alınıp elekten yağlanmalı ve yağladıktan sonra çalıştırılmalı,1-2 damlayı geçmeyin, ince yağı evde dikiş makinası varsa oradan kullanabilirsiniz