philips pus 8505 rezaleti

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Sayın Aragorn aynen sizin anlattığınız gibi. Ben 12/11/2020 tarihinde kurulumu yapılan çamaşır makinesinde fabrikasyon bir hata olduğu halde benim tarafımdan video çekerek ve servis video çekerek ithalatçı firma ile görüşmeler sonucunda ürün değişimi 26. gününde gerçekleşti. Servis doğrudan karar veremedi.
Parası gidecek olan, zarar yazacak olan fabrika, kararı onun vermesi kadar doğal bir şey yok bence

E Çevrimdışı

enginckc 

Yeni Üye
20 Kas 2020
40
Normalde eskiden servisin ret verdiği durumlarda fabrika ile iletisime geçince çok büyük jestler yapardı fabrikalar..
Örneğin 8 sene önce 10 yıllık buzdolabımız gövde kaçağı yapınca Arçelik fabrikadan yeni sıfır model dolap göndermiş cok cüzi bir miktar talep etmişti.
Vestel TV de de iki gün içinde iade kararı çıkmış hatta cumartesi günü gelip TV yi geri almışlardı.

M Çevrimdışı

muratbng

Yeni Üye
12 Ara 2020
12
47
Teşhirdeki tv de android le ilgili degil kendi playerinden oynatiyor. Tuhaf olanda bu ayni olayda evdeki tv de gostermiyor.
Ayrica kodi kurdum oda aynilarini acamadi
Vlc kurdum oda yani 500 acilmayan varsa 5 tane acabildi
Acilmayan format avi
Hdmi sorunu ise tv ilk kurulumda dahil hdmi 1 ve 2 cihazlara geciyor sonra youtube girip flim falan izlenip hdmi donuldugunde geçmiyor
Kapali falan degil yani serviste gordu bu sorunu bizzat yasadi canli kendisi kendisi kullanamiyor da ev halki nasil kullanacak bunu boyle

E Çevrimdışı

enginckc 

Yeni Üye
20 Kas 2020
40
2015 49Puk7150 android tv'im TRT 4K yı açmayınca uyduruk bir güncelleme ile düzelttiler THH den hep iade kararlsrk çıkınca.. Ondan sonra da dikiş tutmadı TV.Sonra zaten yine 4K açmaz hâle geldi.Dedim ya 5 yıldır hiç birşey değişmemiş demek ki

korkutsa Çevrimdışı

korkutsa 

Aktif Üye
6 Kas 2020
65
47
Codec paketi kurmayı denediniz mi? player olmayıp codeclerin olduğu uygulama mağazasında oluyor ya şimdi aklıma gelmiyor. K lite gibi birşeydi sanırım.

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Teşhirdeki tv de android le ilgili degil kendi playerinden oynatiyor. Tuhaf olanda bu ayni olayda evdeki tv de gostermiyor.
Ayrica kodi kurdum oda aynilarini acamadi
Vlc kurdum oda yani 500 acilmayan varsa 5 tane acabildi
Acilmayan format avi
Hdmi sorunu ise tv ilk kurulumda dahil hdmi 1 ve 2 cihazlara geciyor sonra youtube girip flim falan izlenip hdmi donuldugunde geçmiyor
Kapali falan degil yani serviste gordu bu sorunu bizzat yasadi canli kendisi kendisi kullanamiyor da ev halki nasil kullanacak bunu boyle

Kodi yada herhangi bir playerde oynatılan videonun açılmamasının android ile ilgisi yoktur. Eski android tv ler sadece hevc codec açamıyor . O da donanımla ilgili bir sıkıntı. Onun dışında tüm formatları kodi yada vlc ile açabilirsiniz. Resim ekleyebilir misiniz ne hata alıyorsunuz ?

M Çevrimdışı

muratbng

Yeni Üye
12 Ara 2020
12
47
Tv nin kendi playerin da desteklenemir hatasi aldim teşhirde ki tv de ayni kendi playerin da aciyor. Sonra servis yeni yazilim yukledi yine hdmi ve flimlerdeki sorunu yasadim işin tuhafi kodiye guveniyordum oda o flimlerde yuvarlak donup duruyo açmiyor. Bende iade surei başlattim. Yani teşhirdekine bakip ta d
Hdd yi kontrol edip aldiim tv yi ama ama evdeki inat yapiyo nedense

M Çevrimdışı

muratbng

Yeni Üye
12 Ara 2020
12
47
Yeni hdmi kabloyla denendi. Sorun devam etti. Baska player onermeyin teshirdeki ayni tv gosteriyor ayni flimleri evdeki desteklemiyor diyor ayrica kodi de acamiyor ayni flimleri. Yeni yazilimda atti servis ama duzelmedi.
Birde servis forumu istiyoruz vermiyorlar kayitdişi geldik diyor. Musteri hizmetleride dalga gecer gibi canlari isterse veririlermiş. Bide git nereye sikayet edersen et diyor. Ne bicim bi markaya denk geldik.

Geri
Üst Alt