Ben o fiyata anakart değiştireceksem 2 sene garanti isterim,vermiyorsa macera aramayın.Televizyonunuz 2014 model güzel bir tv ama bugün Vestel,Toshiba gibi yerli üretim tv ler bile o cihazdan kat kat daha iyi,4k yayınları seyredip netflix,prime video Hdr & Dolby Vision destekleri bile var.Eğer müsaitseniz en azından bu tv lere yönelebilirsiniz.Ama müsait değilseniz o başka tabii.
Ayrıca android sistemi 4.2 gibi bir şeyse youtube desteği falan da kalmamış olabilir.
Benim 2009 da aldığım Samsung tv hala çalışıyor ama bu saatten sonra bozulsa normaldir.
Annemlere 2016 mayısında aldığım 2015 model Philips tv 1 sene sonra ekran kararması oldu ve led değişimi (ya da tamiri) oldu.Şu an başka bir arıza yapmadı.
Takip ettiğim kadarıyla Philips 2013 - 2016 arası tv lerine oranla eski ''kronik'' denilen sorunları aşmış gibi (reset atma,açılmama).Bazı kullanıcıların panele toz girdiğine dair şikayetleri oluyor o da nasıl oluyorsa artık bilemiyorum.