PHİLİPS 55PUS6581

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D Çevrimdışı

demoprazol

Aktif Üye
21 May 2018
71
33
Merhaba hocam verdiğiniz video daki testleri yaptım dikey banding bulutlanma be ölü piksel yok .hatta bu işlerden çok iyi anlayan bir arkadaşa rica ettim oda baktı ben belki anlamamışımdır diye.tabi sorunlar vardır belki fazla tv ye bakma fırsatım olmadığı için göremiyorum.

O zaman süper kardeşim umarım dediğin gibi yoktur sende ben çok sıkıntı çekiyorum, tekrardan hayırlı olsun, güzel günlerde kullan.

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
Pekte oyle usta işi anlamam yazılım format falan tv den .tv alacağıö zaman veya yazılım gerektiği zaman sağolsun varolsun Adem Helvacı Ado hocama danışırım .sadık vestelciyim aslında kızgılığıma aldım bu cihazıda.

M Çevrimdışı

mesuttezel

Yeni Üye
16 Haz 2018
14
42
sufi4848 cevap gelmedi.karar veremedi satmaktan vazgeçti heralde okudum 7 aylık temizmiş sorun yok onun tv de .videoyu izledim.güzel kıyak yapıp fiyatta anlaşırsak güzel olacak.

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
sufi4848 cevap gelmedi.karar veremedi satmaktan vazgeçti heralde okudum 7 aylık temizmiş sorun yok onun tv de .videoyu izledim.güzel kıyak yapıp fiyatta anlaşırsak güzel olacak.
M mesuttezel ben alalı 2 hafta falan oldu.hediye sony geldi oyüzden vericem.ürün çok az kullanılmıs 17 ay garantisi var.2400 tl ye vericem isteyene.

D Çevrimdışı

demoprazol

Aktif Üye
21 May 2018
71
33
Fiyat nedir.kaç aylık birde.

Merhaba kardeşim 2200 civarında bırakırım geçen sene bu zamanlarda aldım ancak evde çok fazla bulunmadığım için tv yi çok kullanmadım, yanlız eğer almayı düşünürsen vertical banding olaylarına takılmıyor olman gerekir, iyi araştır öyle al.

Eğer Ankara'daysan gel evde tv yi gör izle dene kafanda soru işareti olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt