Philips 50pus8505. 5099TL. Daha da bu fiyatı göremezsiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan korkutsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

korkutsa

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
korkutsa
Harbiden iyi fiyat. Düşünen kaçırmasın.
Bir de kod vs bulursanız iyi olur.

Genel olarak bu tvlerin hiçbirinin hakkı bu fiyatlar değiller fiyat halen çok yüksek

Teknosa da aynı fiyat +4 taksit

Siz konu açtıktan sonra fiyat artmış muhtemelen 200 TL kadar

Almayin ben aldim 2 sorun yasiyorum ve cozum yok sanki hdmi gecmiyor cihazlar acik oldugu halde sinyal yok dedigi bile oluyor. Teşhirde acan flimleri evdeki tv destelemiyor. Servis geldi yazim atti sorun çozülmedi. Fabrikada hala goruşuluyormuş 1 ay old

Almayin ben aldim 2 sorun yasiyorum ve cozum yok sanki hdmi gecmiyor cihazlar acik oldugu halde sinyal yok dedigi bile oluyor. Teşhirde acan flimleri evdeki tv destelemiyor. Servis geldi yazim atti sorun çozülmedi. Fabrikada hala goruşuluyormuş 1 ay old
HDMI kablosu ile ilgili sıkıntı olabilir. Kaliteli HDMI 2.0 kablo satın alıp denerseniz sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Ben 1,5 aydır kullanıyorum. Söylediğiniz problem olmadı.
Fazla bir format denemedim ama şu ana kadar denediklerimi oynattı. Sorun yaşıyorsanız; VLC Media player yükleyerek deneyin bir de. Neticede codec problemi yazılımsal bir problem. Teşhirdeki tv açıyorsa televizyonun bir problemi olmadığını düşünüyorum. Servis bilgisiz herhalde çözememiş olmalı.

Yeni hdmi kabloyla denendi. Sorun devam etti. Baska player onermeyin teshirdeki ayni tv gosteriyor ayni flimleri evdeki desteklemiyor diyor ayrica kodi de acamiyor ayni flimleri. Yeni yazilimda atti servis ama duzelmedi.
Birde servis forumu istiyoruz vermiyorlar kayitdişi geldik diyor. Musteri hizmetleride dalga gecer gibi canlari isterse veririlermiş. Bide git nereye sikayet edersen et diyor. Ne bicim bi markaya denk geldik.

Philips de cacık olmuş desenize​

58 ekran olması kötü deniliyor öyle mi gerçekten ?

Geri
Üst Alt