Sevgili selim ,bu tam olarak nasıl yapılıyor ,arkadaki joystik basmakla giriyormu modarecovery mode gecemiyor musunuz? 8 serisinde arkadaki joyistik yardimiyla oluyor..
yazılımmı atayım bu modla
recovery mode gecemiyor musunuz? 8 serisinde arkadaki joyistik yardimiyla oluyo
Merhaba bendede aynı sorun var lakin joystick kısmını aşağı çektiğimde pembe ekran geliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerrecovery mode gecemiyor musunuz? 8 serisinde arkadaki joyistik yardimiyla oluyor..
Merhaba bendede aynı sorun var lakin joystick kısmını aşağı çektiğimde pembe ekran geliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Artık pembe ekrandan ziyade Philips logosu gelip gelip gidiyorMerhaba bendede aynı sorun var lakin joystick kısmını aşağı çektiğimde pembe ekran geliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
joystick alt tarafa cekip basili tutuyorsunuz sonra fisi takiyorsunuz..recovery modu aciliyor..Merhaba bendede aynı sorun var lakin joystick kısmını aşağı çektiğimde pembe ekran geliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
joystick alt tarafa cekip basili tutuyorsunuz sonra fisi takiyorsunuz..recovery modu aciliyor..
Gerek kalmadı yazılım dosyasını buldum usb kullanma nedenimse yazılım atmak maksatlı sorunum şu philips 49 pus 7909 adlı cihazımda pembe ekran sorunu var sizin dediğiniz recovery kısmını yapmaya çalıştığımda ise cihazım bootlopa düşüyor.Çok haklısınız bu arada ben de sorunum ne bilmiyorum.ben sizin sorununuzu tam anlamadim; bahsettigim yöntem bootlop a giren tv ler icindir ,tv acilmiyordur...siz usb ile ne yapiyorsunuz? kurulum dosyasini philips sayfasindan alacaksiniz,burasi vestel ürünü tv ler icin yazilim destegi veriyor..
Bu attığınız yöntemi yaptım işte usb yi de o yüzden kullandımPhilips 55pfs8xxx Android tv bootloop sorunu cözümü
**Philips Android TV 48pfs8159 Android de denenmistir,belki diger android modellerde de cözüm olabilir. Tv anakarti yazilimsal bir problem nedeniyle bozulmakta tv boot logosuna kadar geldikten sonra kapanip kendisi tekrar acilmaktadir. Hatayi , recovery modusa girip Philips'ten en son TV...tavsiyeforumu.com
Ben kendimi yarım yamalak izah etmişim üst kısımda bunun için özür diliyorum.ben sizin sorununuzu tam anlamadim; bahsettigim yöntem bootlop a giren tv ler icindir ,tv acilmiyordur...siz usb ile ne yapiyorsunuz? kurulum dosyasini philips sayfasindan alacaksiniz,burasi vestel ürünü tv ler icin yazilim destegi veriyor..