V
Vuslat_Yolu
Yeni Üye
- 14 Şub 2019
- 2
- 45
Merhaba ;
Yıllar önce aldığım ve kullandığım Lcd Tv arızalandı.
Sorun ; Lcd hiç bir şekilde açılmıyor önündeki ışık 2 saniyede bir 2 defa yanıyor. ve sürekli bu şekilde devam ediyor
Servisle iletişime geçtim Tv yi aldılar ve bana 900 tl gibi bir rakam çıkardılar.
Bende bu işi profesyonel yapan bir arkadaşla görüştüm bana kartlarından birisi arızalıdır. Dedi ancak kartını bulamayabiliriz dedi.
Tv hala bende ne yapacağımı şaşırdım. Acaba kart arızası var ise kart değişmeden yapılma şansı var mıdır?
Servisle iletişime geçtim. Kartın yurt dışından geleceğini söyledi.
Açıkçası ne yapacağımı şaşırdım. Televizyon ile ilgili olarak internetten şemasını buldum.
Şimdidien ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.
NoT. Siteyi internette gezerken tesadüfen buldum bir kaç videoyu izledim.
Yıllar önce aldığım ve kullandığım Lcd Tv arızalandı.
Sorun ; Lcd hiç bir şekilde açılmıyor önündeki ışık 2 saniyede bir 2 defa yanıyor. ve sürekli bu şekilde devam ediyor
Servisle iletişime geçtim Tv yi aldılar ve bana 900 tl gibi bir rakam çıkardılar.
Bende bu işi profesyonel yapan bir arkadaşla görüştüm bana kartlarından birisi arızalıdır. Dedi ancak kartını bulamayabiliriz dedi.
Tv hala bende ne yapacağımı şaşırdım. Acaba kart arızası var ise kart değişmeden yapılma şansı var mıdır?
Servisle iletişime geçtim. Kartın yurt dışından geleceğini söyledi.
Açıkçası ne yapacağımı şaşırdım. Televizyon ile ilgili olarak internetten şemasını buldum.
Şimdidien ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.
NoT. Siteyi internette gezerken tesadüfen buldum bir kaç videoyu izledim.