Philips 40pfl3107k ekran arızası

E Çevrimdışı

ersoy_aykut

Yeni Üye
14 Haz 2019
6
44
Philips 40pfl3107k tv var babamlar da bu tv yi 4 5 senedir kullaniyor garantisi bittikten sonra ekran gitmişti 400 tl fiyatla yetkili servisinde değişti değiştikten kısa bir süre sonra ekranda iki adet parlak nokta oluşmuştu fazla önemsenmedi o şekilde düne kadar izlendi dün ise sabahtan görüntü gitti akşam geldi bugün tekrar gitti ve birdaha gelmedi benim sormak istediğim bu ilk tamirde gerçekten panel değişmişmidir yoksa sadece ledlermi değişmiştir ikinci olarakta şu anda ses var görüntü yok tamir işlerine elim yeterince yatkındır eğer sorun ledlerde ise kendim değiştirebilirmiyim youtube videolarınızı izledim ekranın hassas olduğundan bahsetmissiniz bunun nasıl söküleceği ile ilgili detaylı videonuz varmıdır ve ledleri nerden temin edebilirim yada tamirciye versek ne kadar tutar şimdiden teşekkürler

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ekrana telefon flaşını yakından tutup bakın, kanal logosu vs. görüntüye dair şeyler görebiliyor musunuz bir bakın derim.

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
panelinizin back light ledleri patlamış. bu ledleri elle değiştirmek sizin yapabileceğiniz iş değil. hani şu parçayı al şunu şunu yap derim. ama paneli leş edersiniz. ayrıca ilk çıktığında tamirciye vereydiniz keşkle.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar kardeşim.

PHILIPS marksının da detaylı çekimleri vardı foruma eklediğim lakin aramam lazım.

Veya bu gün ALTUS tv için yaptığım çekimleri derleyip yarın yayınlamayı düşünüyorum, izleyerek yapmak istersen dilerseniz yarına kadar bekleyiniz. Belli hususlara dikkat etmek koşulu ile led barları kendiniz de değiştirebilirsiniz.

Led barların tedariki ile ilgili yine yardımcı oluruz elimizden geldiğince.

Forumda led bar ile ilgili de konu var dilerseniz bakarsınız.

E Çevrimdışı

ersoy_aykut

Yeni Üye
14 Haz 2019
6
44
Adem Helvacı Ado, ustam teşekkürler sizden bilgi bekliyorum ozaman ona göre açıçam paneli gerekli malzemelerle ilgilide bilgi alabilirsem süper olur

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado, ustam teşekkürler sizden bilgi bekliyorum ozaman ona göre açıçam paneli gerekli malzemelerle ilgilide bilgi alabilirsem süper olur
En sağlıklı bilgi için numune led bar çok iyi olur. yine de önce bilgi alayım ona göre sökeyim derseniz en azından arka kapağı açıp panel bilgilerini paylaşmanız lazım ki hangi panel üreticisinin led barı ona göre tespit edelim. :ok

E Çevrimdışı

ersoy_aykut

Yeni Üye
14 Haz 2019
6
44
Tvye ışık tutarak baktım görüntü var Adem Helvacı Ado ustam siz tamirini yapıyormusunuz fiyat verebilirmisiniz ben hiç bulaşmıym diyorum teşekkürler

E Çevrimdışı

ersoy_aykut

Yeni Üye
14 Haz 2019
6
44
Adem Helvacı Ado ustam siz kaporta boya işidemi yapıyorsunuz konumda çıkıyorda ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kargo olayı biraz sorun olabilir sanki istanbulda varmı tavsiye edebileceğiniz

Geri
Üst Alt