meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
Viessman yetkili servisinde çalışırken fiyatlar böyleydi, parça ithal ve orijinaldir. 1 yıl da garanti verilir. Mercedes ile tofaş ın tampon fiyatlarının aynı fiyatta olmasını beklemek yanlışdır. 1500₺ lik kombi ile 3000₺ lik kombinin yedek parça fiyatının aynı olması beklenmez. Parça fiyatını viessmann belirler, servis üzerine servis ücreti koyar.
hocam zaten size hitap olarak yazmadım .Siz sektörün içinden bir çalışan olarak fiyat politikasını doğru buluyor musunuz?Bakın yukarıda arkadaş nasıl bir örnek yaşamış?Biraz özeleştiri istedim aslında neticede buradaki herkes az biraz teknik konularda bilgili .İşin içinde gaz elektrik olunca tabi ki işi ehli kişilere bırakmak gerek.Ancak ekonominin böyle olduğu bir ortamda 100 liralık parçadan 200 lira para kazanılması insana koyuyor.
Su akış sensörünün en iyisi ile en kötüsü arasında bu kadar fark olacağını sanmıyorum .Misal bizim dizayn kombideki sigma gaz valfini eca da kullanıyor dizayn ditroo da.
Kombi Gaz Valfi Sigma Gaz Valfi 845 Baymak, Eca, Demirdöküm, Vaillant, Protherm, Süsler, Buderus, Bosch, Ariston Gibi Bir çok Markaya Uyum Sağlamaktadır.
Şekil A bir satıcı 141 liraya satıyor diğer satıcı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kombi Gaz Valfi Sigma Gaz Valfi 845 Baymak, Eca, Demirdöküm, Vaillant, Protherm, Süsler, Buderus, Bosch, Ariston Gibi Bir çok Markaya Uyum Sağlamaktadır. Açıklaması da var.