Bu bende olmuyor, tesisat duvar altı kılıflı borulardan ismini bilmiyorum ?banyoda duvar zemin hat nerden geçiyor ise kır pvc boruyu kes araya içi boş te ekle ordan devam et ek yapacağın peteğe kadar hattı çek
Bu bende olmuyor, tesisat duvar altı kılıflı borulardan ismini bilmiyorum ?banyoda duvar zemin hat nerden geçiyor ise kır pvc boruyu kes araya içi boş te ekle ordan devam et ek yapacağın peteğe kadar hattı çek
hepsi burda uyun olanı al
Zaten tıkandım, ben duvardan ek alırken sarı lipel düşündüm ama uyumuyor muş, musluk girişi daha değişikmiş yarın çevirici bakacağım nalburdan. Yarına kaldı TEKNOwest benim ipimle kuyuya girseydin böyle kalırdın ortada ?
Aynen bu benim işimi çözecek yarın nalburdan bakacağım peteği soktuğum için doğalgazı kapadım e evde çocuk ta var , tekrar su basıp hava almakta zor geldi ? yoksa kargo bekleyemempex boru okjizen bariyerli bariyersiz çeşitleri var kılıflı boru onunda te ek parçası var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hepsi burda uyun olanı al
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aksilikler aksilikler ? müteahhit taktiği musluk ve ek aparat ince dişli imiş değiştirdim musluğu ve aparatı işlemler devam ediyor ?
elinize sağlık hocam.gayet başarılı olmuş.Görsel olarak salon başarılı ancak banyo sanki biraz daha görsel olabilirdi???
Ya dün bitirdim ama foruma bakamadım. Muslukta dahil olmak üzere baya sorunlar yaşadım. Nihayetinde oldu. Bı dirsekte çok hafif kaçak var öyle kuru pecetede belli olabiliyor
Biz pro değiliz ? ilk defa yaptığım bişeyelinize sağlık hocam.gayet başarılı olmuş.Görsel olarak salon başarılı ancak banyo sanki biraz daha görsel olabilirdi???
elinize sağlık hocam.gayet başarılı olmuş.Görsel olarak salon başarılı ancak banyo sanki biraz daha görsel olabilirdi???
Kaçak için bir planım var, araç kaporta plastik elektrotları var, bununla oraya bı kaynak yapacağım. Rozet değil abi bizde şöyle bişey vareline saglik ,yalniz o kacak düzelmezse basini agritir su eklersin belirli araliklarla..ben fayans ustasinin yaptigi ise takildim,fayanslarda boru icin acilacak deliklerde kullanilan aparatlar var ama flex ile kesmis büyük ihtimalle, rozet bile kapatmaz bu ayibi