banyodakine bu olmaz ,türkcesini bilmedigim icin nette baktim rozet yaziyor,boru kalinligina göre ayarli..Kaçak için bir planım var, araç kaporta plastik elektrotları var, bununla oraya bı kaynak yapacağım. Rozet değil abi bizde şöyle bişey var
![]()
banyodakine bu olmaz ,türkcesini bilmedigim icin nette baktim rozet yaziyor,boru kalinligina göre ayarli..Kaçak için bir planım var, araç kaporta plastik elektrotları var, bununla oraya bı kaynak yapacağım. Rozet değil abi bizde şöyle bişey var
![]()
ilk sefere göre on numara hocam daha ne olsun.?Biz pro değiliz ? ilk defa yaptığım bişey
havlupanı zaten tam açmayın hocam, ısıyı tam salmadıkları için dönüş hattına sıcak su salarlar, buda özellikle yoğuşmalı kombilerde yoğuşma verimi kaybına neden olur.Ya aslında şöyle bir sorun var. Havlupani tam açınca koridorda sıcak gitmiyor tahminimce dönüşü direk alıyor. Kisarsam yada kapatirsam koridora çıkıyor
Oluyor abi ben söktüm hattabanyodakine bu olmaz ,türkcesini bilmedigim icin nette baktim rozet yaziyor,boru kalinligina göre ayarli..
Bende öyle düşünüyorum ama benimkisi yoğuşmasizhavlupanı zaten tam açmayın hocam, ısıyı tam salmadıkları için dönüş hattına sıcak su salarlar, buda özellikle yoğuşmalı kombilerde yoğuşma verimi kaybına neden olur.
yoğuşmasızda olsa dönüş hattına dönen sıcak su her zaman verimden kayıptır hocam.Kombinin sık dur kalk yapması, her dur kalkta aşırı gaz kullanması, diğer peteklerin suyunu çalması vs. bir sürü handikabı var havlupanların ,hala daha nasıl daha verimlisi üretilmedi anlamıyorum.Bende öyle düşünüyorum ama benimkisi yoğuşmasiz
Bende o yüzden baya kistim şu anlık sorun yok gibiyoğuşmasızda olsa dönüş hattına dönen sıcak su her zaman verimden kayıptır hocam.Kombinin sık dur kalk yapması, her dur kalkta aşırı gaz kullanması, diğer peteklerin suyunu çalması vs. bir sürü handikabı var havlupanların ,hala daha nasıl daha verimlisi üretilmedi anlamıyorum.