burda sanirim yanlis bilgiler var diger markalari bilmem ama miele köklü bir firmadir aldi de satilan bir ürün asla olmadi. belki kampanya dahilinde aldide ürünleri satilmistir ama 100 yildan fazla süredir varolan bir firma
kurps da ayni sekilde köklü bir firmadir aldi vs gibi yerlerde kampanya dahlinde satislari disinda bir ortak calisma yürüttügünü sanmiyorum
dogrudur ben sadece markanin üretimi hakkinda gördügüm bilgiyi ve kalite hakkinda tahminimi belirttim
bütceye uygun olarak üretilmis markanin köklü ve isim yapmis markalardan daha dayanikli cikmasi her ne kadar olasi degilsede imkansiz demek anlamsiz olur ve bu sadece tahmin konuyu baltalamak icin söyledim
bana her gün bayram
hem konum olarak bayramla bir alakam olmamasi hemde dini inac konusunda daha cok kendimi deist olarak tanimlamadigim icin benim aklima hic gelmiyor böyle seyler ama yinede tüm inanacli müslümanlarin bayramini bu vesile ile kutlarim
estafurullah üstaddan ziyade kendimi lamer olarak tanimlamayi tercih ederim
o bölgelere uzagim ben kuzey ren vestfalya bölgesindeyim sanayi icindeyiz biz daha cok
bir kere isvicreye gittim o bölgeyi bunun disinda hic görmedim cok güzel yerler.