Panel kasa

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,471
45
Ne zamandır yazıcaktım merak ediyorum. Benim awox tv (55) geldiğinden aldığımdan beri köşesinden tutup ileri geri salladığımda sanki panel kasaya tutturulmamış gibi langır langır sallanıyor... Sebebi ne olabilir?!

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,625
Kasa tipi ve panel yapısına bağlı olarak kimi zaman mm ile 3-5 olabilir. Kimisi ölçtüm 1cm diyor ama bana denk gelememiş olabilir. Örnek Vestel en düşük modellerde , hı level lerde çok karşılaşıyoruz. Plastik kasa modellerde ön çerçeve ile panel arasında ince bir yalıtım köpük tarzı bant vardır bu hem paneli tutması hemde zarar vermemesi istenilir. Bu nedenle esneme payı olur.ama slim veya metal kasalarda panelzarar görme yada eseneme durumu çok az olduğu için boşluk bırakılmaz.
Örnek evimdeki 49f9500 oynuyor 55ub8300 oynuyor ama 55ud9281 de oynama yoktur.

E Çevrimdışı

Emrah5454

Yeni Üye
26 Eki 2020
44
34
Kasa tipi ve panel yapısına bağlı olarak kimi zaman mm ile 3-5 olabilir. Kimisi ölçtüm 1cm diyor ama bana denk gelememiş olabilir. Örnek Vestel en düşük modellerde , hı level lerde çok karşılaşıyoruz. Plastik kasa modellerde ön çerçeve ile panel arasında ince bir yalıtım köpük tarzı bant vardır bu hem paneli tutması hemde zarar vermemesi istenilir. Bu nedenle esneme payı olur.ama slim veya metal kasalarda panelzarar görme yada eseneme durumu çok az olduğu için boşluk bırakılmaz.
Örnek evimdeki 49f9500 oynuyor 55ub8300 oynuyor ama 55ud9281 de oynama yoktur.
49f9500 hakkında kısa bilgi verir misiniz. Hangi panel va mı ips mi anakartı nedir. Tavsiye eder misiniz. 43u9500 ile 49f9500 arasında kaldım farkları nelerdir

Geri
Üst Alt