katı atık vergisi koyabilirler ne kadar sıçarsa o kadar paraŞefim yakında kıçımıza çip takıp ağzımızdan çıkan kelimeleri bile ücretlendirir bu siyasiler.
katı atık vergisi koyabilirler ne kadar sıçarsa o kadar paraŞefim yakında kıçımıza çip takıp ağzımızdan çıkan kelimeleri bile ücretlendirir bu siyasiler.
katı atık vergisi koyabilirler ne kadar sıçarsa o kadar para
Hâla alabilen varsa helal olsun ?
Ötv artışından sonra mı vazgeçti? 7.000 TL civarı şuanda 10.000 TL üstü olacak İphone XS 64 gb gibi.Arkadaşım P30 PRO alacaktı, vazgeçti. İstediği renk kalmamıştı. Biraz da ben onu vazgeçirdim.
Ötv artışından sonra mı vazgeçti? 7.000 TL civarı şuanda 10.000 TL üstü olacak İphone XS 64 gb gibi.
Yok, keşke öyle olsa. Dün 7000 TL iken alacaktı istediği renk başkasına satılmış. Diğer mağazalarda da bulamadı, biraz da benim ona söylediklerim onu etkiledi ve mantıklı bir karar aldı.
Şahsen çalması kolay olan telefonun 7000 TL'lik olanını elimde rahat taşıyamam yani.
Ona da öyle söyledim, sonradan mantıklı geldi.
TRT bandrolü %10 değil mi? Hesap yanlış.Vergisiz 3.000 TL lik bir telefonun Türkiye'deki satış fiyatı: 5.629 TL
Evet bu hesaba göre doğru. Bu arada farkındaydanız verginin vergisi durumu burada da söz konusu. Vergileri ana paraya göre hesaplayıp ayrı ayrı eklemiyorlar. Bandrollü halini KDV ile çarpıyor bunu da ÖTV ile çarpıyor. Ayrı ayrı hesaplasa 500 lira falan daha az edecek.%10 diye biliyorum bende .NTV insaflı davranmış
Yanlış hesaplamadıysam 5.841 TL ediyor.
Ozan Bingöl Bey yıllardır söylüyor ama boş . Bu sorunu çözmezler.Evet bu hesaba göre doğru. Bu arada farkındaydanız verginin vergisi durumu burada da söz konusu. Vergileri ana paraya göre hesaplayıp ayrı ayrı eklemiyorlar. Bandrollü halini KDV ile çarpıyor bunu da ÖTV ile çarpıyor. Ayrı ayrı hesaplasa 500 lira falan daha az edecek.