3ü 4ü de xiaomi ye vermem valla.XIaomi satislari patlar
Xiaomi alınmaz o paralara. Yurtdışına çıksam apple dan başka cihaz almamXIaomi satislari patlar
kayıt ücreti ödemek zorunda değilsin.Pasaporta kayıt ücreti yol parası felan aynı paraya gelir
Apple cihazlara imei atıldığını duymadım hiç. Benim arkadaşım 1 ayda 2 kere imei attırmak zorunda kaldı en sonunda türkiyeden telefon aldı kenarda duruyo cihaz. Attıkları imei de 3310 imeisi felan. Riske değmez direk kayıt yaptırmak en mantıklısıkayıt ücreti ödemek zorunda değilsin.
bir çok telefona imei atılabilir. bu yöntemi kullanabilirsin.
ya da yeni çıkan telefonların çift hatlı olanlarını tercih et. 8 ay kullanabilirsin. daha sonra satıp yenisini alabiliyorsun.
garanti filan dersen zaten herşey kullanıcı hatasına giriyor.
Bence telefondan da mtv alsınlar. Çünkü düşünsene adam telefonu bir kere alıyor. Vergisini ödüyor, bitiyor başka para gelmiyor. Halbuki elinde tuttuğu süre boyunca yıllık mtv alınsa sürekli gelir elde edilir. Ülkemiz kalkınır, dünya bizi kıskanır mı?Bende hep şunu düşünürdüm. Ekonomi bakanının kulağına gitmesin gerçi motorlu taşıtlardan vergi alınıyor ya hani acaba motorsuz taşıtlardan da vergi alınabilir mi? Bisiklet mesela 18-21-24 vites ve jant ebatına göre 24-26-27.5-29 vergi sistemi
Yok artık kardeş yurtdışı da kazık. Telefon getirmek 150 TL Pasaport a işleniyordu şimdi 600 TL olmuş.buradan alma.
yurtdisina git, degisik yerleri gez. gelirken oradan telefon al gel. daha ucuza gelir.
Şefim yakında kıçımıza çip takıp ağzımızdan çıkan kelimeleri bile ücretlendirir bu siyasiler.Yav,hadi yazmayayım,sadece okuyayım,gençlere karışmayayım dedim ama artık dayanamadım
Siz bu fikirleri yazmakla kulaklarına su kaçırıyorsunuz iyimi ,yarın telefondan,bisikletten,yürümekten,oturmaktan,koşmaktan vergi almaya kalkarlarsa hepinizi bulurum ona göre
Yav,hadi yazmayayım,sadece okuyayım,gençlere karışmayayım dedim ama artık dayanamadım
Siz bu fikirleri yazmakla kulaklarına su kaçırıyorsunuz iyimi ,yarın telefondan,bisikletten,yürümekten,oturmaktan,koşmaktan vergi almaya kalkarlarsa hepinizi bulurum ona göre