gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,777
emekliler rahmetli oldu bile. zamsız "zamla" üstlerine toprağı da attılar. bir ülke, yaşlısına nasıl davranıyorsa, o ülke o kadar ülkedir. yazık oldu .
Hani vardiya bi iç işleri bakanımız temmuz da goruceksiniz Türkiye uçacak Almanya bütün dünya bizi kıskanacak diyordu ya hah işte o temmuz bu temmuz bilin istedim nasıl güzel uçuyoruz degilmi uçan,ucana![]()
![]()
Neyse ki bir süre önce o işe girdim, en azından kendim yapıyorumŞampuan sıvı sabun peçete dezenfektan gibi ürünlerin kdv oranı %8 den %20'ye çıkartılmış![]()

Bahçedeki küller iyice değerlendi bizim. Artık tüm temizlikte onları kullanırız.Neyse ki bir süre önce o işe girdim, en azından kendim yapıyorum![]()

Kül kullanmayı hiç denemedim, aynı işi yapıyor diyorlar amaBahçedeki küller iyice değerlendi bizim. Artık tüm temizlikte onları kullanırız.![]()

Tamam kül ile çamaşır yıkama konusu geliyor kışa az kaldıKül kullanmayı hiç denemedim, aynı işi yapıyor diyorlar ama![]()

Gusulde zamlandı way be.Şampuan sıvı sabun peçete dezenfektan gibi ürünlerin kdv oranı %8 den %20'ye çıkartılmış![]()