gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
emekliler rahmetli oldu bile. zamsız "zamla" üstlerine toprağı da attılar. bir ülke, yaşlısına nasıl davranıyorsa, o ülke o kadar ülkedir. yazık oldu .
Hani vardiya bi iç işleri bakanımız temmuz da goruceksiniz Türkiye uçacak Almanya bütün dünya bizi kıskanacak diyordu ya hah işte o temmuz bu temmuz bilin istedim nasıl güzel uçuyoruz degilmi uçan,ucana
Neyse ki bir süre önce o işe girdim, en azından kendim yapıyorumŞampuan sıvı sabun peçete dezenfektan gibi ürünlerin kdv oranı %8 den %20'ye çıkartılmış
Bahçedeki küller iyice değerlendi bizim. Artık tüm temizlikte onları kullanırız.Neyse ki bir süre önce o işe girdim, en azından kendim yapıyorum
Kül kullanmayı hiç denemedim, aynı işi yapıyor diyorlar amaBahçedeki küller iyice değerlendi bizim. Artık tüm temizlikte onları kullanırız.
Tamam kül ile çamaşır yıkama konusu geliyor kışa az kaldıKül kullanmayı hiç denemedim, aynı işi yapıyor diyorlar ama
Gusulde zamlandı way be.Şampuan sıvı sabun peçete dezenfektan gibi ürünlerin kdv oranı %8 den %20'ye çıkartılmış