OTTPLAYER UYGULAMA OLARAK YOK VAR MI AYNI SORUNU YAŞAYAN ACABA?

Samsungata da yine gitti acaba düzeltildikten sonra güncellemeleri kaldırsak mı ?

Arkadaşlar vestelde uygulama güncellendi düzeldi

Vestel televizyonda ott player tikladigimda hala siyah ekran ve application load failed yaziyor. Tv yazilim son sürümde zaten. Başka nasıl güncelleme yapiyoruz düzelmesi için?

84607e26afcb44b10040.jpg

bende sorun hala devam ediyor.

Belki de android özellikli tv lerde düzeltilmiş digerleri sorun ayni kalmiştir. Ben de vestel var ve bende de sorun devam ediyor. Net üzerinden giriyorum. Peki ssiptv yükleyebilen oldu mu acaba android olmyana tv ye?

Belki de android özellikli tv lerde düzeltilmiş digerleri sorun ayni kalmiştir. Ben de vestel var ve bende de sorun devam ediyor. Net üzerinden giriyorum. Peki ssiptv yükleyebilen oldu mu acaba android olmyana tv ye?
mb130 anakart ott player sunucu hatası veriyor, ssiptv sorun yok wevd app stor içinde var.

JVC MB 130S v.3.62.49.0 şu an
wevd app store deki
Ott player iki versiyonda ve sssip TV de sorun yok açılıyor.baglantıda sorun yok.

@Zakkum7, @fikoloji @TEKNOwest @teraspy Biraz Vizontele filmi repliği gibi olacak ben de komple Ottplayer gözükmüyor bile Vestel MB 211 V.3 modelinde uygulama olarak yok.

Bu ott çok mu iyi ki Android de tivimate gibi bir şahane varken. Tabi Android box şartıyla ?

şimdilik web app testera widget.ottplayer.tv adresini girerek sorunu çözdüm ama uygulama kaldırılmış.
Birşey daha sormak istiyorum. m3u dosyasının içeriğindeki kanalları otomatik olarak güncelleyebilirmiyiz. Örnek vermek gerekirse androidlerde watched.tv. oha.to adresini giriyorsun liste otomatik güncelleniyor. Bunu Vewd de yapmak mümkünmü.

Box kullanacaksam ben ne anladım smart özellikli tvden
Smart cihazda bağımlısınız hocam. Destek gelmez güncelleme gelmez uymaz vs. Eğer iptv kullanıyorsanız box özgürlüktür. Hele hele bir kez tivimate uygulamasını kullandıysanız daha elinizi smart cihaza sürmezsiniz.

Merhabalar arkadaşlar sizin tv lere ottplayer uygulaması geldimi acaba

Geri
Üst Alt