OTTPLAYER UYGULAMA OLARAK YOK VAR MI AYNI SORUNU YAŞAYAN ACABA?

I Çevrimdışı

Igor28

Yeni Üye
22 Eki 2020
19
40
Evet wevd. App store içerisinde. Bu arada yazdıktan sonra kontrol ettim 5 6 tl değil 2$ ödemişim yıllık. Ama pişman değilim :hihi

V Çevrimdışı

vercı89

Yeni Üye
3 Ara 2021
5
40
Arkadaşlar wevd mağazasına problemi biraz önce yazdım, mesaj attılar ilgilenip çalışacaklarına dair. ekran alıntısını paylaşıyorum. Umarım halledilir. Yapacakları tek şey uygulamanın içindeki ottplayer adresini güncellemek.

Ekran-Alintisic4da737e3473c650.jpg

Attıkları mail.

Mesajın için teşekkürler. En kısa sürede inceleyip yanıt vereceğiz.

Mesajınız, ürünlerimiz aracılığıyla sunulan üçüncü taraf uygulamalardaki teknik sorunlarla ilgiliyse, lütfen uygulama sahibiyle iletişime geçin ve sorunun düzeltilmesi için destek isteyin. Vewd bu uygulamalar için destek sağlayamaz.

Saygılarımızla,
Vewd teknik ekibi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Arkadaşlar wevd mağazasına problemi biraz önce yazdım, mesaj attılar ilgilenip çalışacaklarına dair. ekran alıntısını paylaşıyorum. Umarım halledilir. Yapacakları tek şey uygulamanın içindeki ottplayer adresini güncellemek.

Attıkları mail.

Mesajınız, ürünlerimiz aracılığıyla sunulan üçüncü taraf uygulamalardaki teknik sorunlarla ilgiliyse, lütfen uygulama sahibiyle iletişime geçin ve sorunun düzeltilmesi için destek isteyin. Vewd bu uygulamalar için destek sağlayamaz.

Saygılarımızla,
Vewd teknik ekibi
Aynen doğru , sadece adresi değiştirecekler uygulamayı toplarken.Çünkü sonu .es olan adres kapalı.

C Çevrimdışı

Canselcann

Yeni Üye
6 Ara 2021
17

Attıkları mail.

Saygılarımızla,
Vewd teknik ekibi
Uygulama düzeldi güncelleyin oldu

Aynen doğru , sadece adresi değiştirecekler uygulamayı toplarken.Çünkü sonu .es olan adres kapalı.
Uygulama düzeldi

Y Çevrimdışı

YSefa

Yeni Üye
31 Eki 2020
39
35
Vewd App i olan 7 yıllık Vestel tv m var. Sorun çözüldü deniyor ama benim tv de hala devam ediyor ne yapmam gerekiyor? Sizde durum nedir?

Geri
Üst Alt