Katılıyorum, ben de tam olarak aynı şeyi yapıyorum. Bridgestone tavsiye etmemin nedeni de buydu aslında. Okuduğum yurtdışı incelemeleri ve bu testlerde öne çıkan lastiklerin ülkemiz fiyatlarına bakınca Bridgestone mantıklı geliyor bana. Performans olarak Continental, Michelin, Pirelli gibi lastiklerle yarışıyor ama fiyat olarak daha ulaşılabilir.Testlerine bakarak karar veriyorum. Yol tutuş, ses seviyesi, yağmurda fren mesafesi vs gibi değerler yüksekse onu alıyorum.
Bence bu konuda pek emin olmayin vida kötü girmiş yarım cm içeri girse kurtarilirmiş. tam araya kaymış. Ama lastik patlaması ile lastiğin yumuşaklığı arasında pek ilişki olduğunu düşünmüyorum.Bridgestone olsaydı hiçbir şey olmayacaktı, aynı lastiği yama yaptırıp kullanacaktım bundan eminim.
Bende taban çapını buyuk kullanıyorum hem güzel duruyor hemde yanaşırken kaldırıma jant değmiyor.Good Year dediğim gibi pek memnun kalmadı komşu. Heybetli görünmesi acaba lastik ölçüsünde ufak bi fark olmasından dolayı olmasın? 195 65 15 ile 185 65 15 lastiği aynı janta takabiliyorlar 195 olan etli duruyor onun gibi bir fark olmasın?
Eksisi de var artısı da var tabi zevk meselesi.Bende taban çapını buyuk kullanıyorum hem güzel duruyor hemde yanaşırken kaldırıma jant değmiyor.
245 45 18 orjinal ölçü, 255 45 18 şuan takılı olan ölçü.