Oppo büyük bir şirket.ürünleri satmıyorkı daha ucuza yöneliyorlar maliyetten ordanda çekilir isim hakkını devreder yakında
Oppo yapar mı bilmem, ürünleri dandik değil, dümenden üretim yapacaklarını düşünmüyorum.mevzunun maliyet değil, teşvik tokatlama olduğunu düşünüyorum.
samsung blurayı değiştireyim dedim oppo bluray alayım dedim(görüntü kalitesini çok methettiler) 2 elde bile fiyatlar çok pahalı yani oppoya ulaşmak çok zor.Oppo büyük bir şirket.
Telefon tek ürünü değil.
Oppo dijital kanalını (Bluray, home cinema, sound systems) durdurduğu-kapattığı için o cihazlar artık antika muamelesi görüyor. Ana değerinin bile üzerinde rakam verilmesinin sebeplerinden biri bu.samsung blurayı değiştireyim dedim oppo bluray alayım dedim(çok methettiler) 2 elde bile fiyatlar çok pahalı yani oppoya ulaşmak çok zor.
Üzücü.Oppo dijital kanalını (Bluray, home cinema, sound systems) durdurduğu-kapattığı için o cihazlar artık antika muamelesi görüyor. Ana değerinin bile üzerinde rakam verilmesinin sebeplerinden biri bu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sıralama tam olarak böyle olmalı.blurayda oppomu -denonmu-pıonermı 2 el bakıyorum en önemli kriter görüntü kalitesi.
teşekkürlerSıralama tam olarak böyle olmalı.
UHD mi yoksa eski 2k larmı?blurayda oppomu -denonmu-pıonermı 2 el bakıyorum en önemli kriter görüntü kalitesi.
2k lar hocam uhd ye güç yetmezUHD mi yoksa eski 2k larmı?