Onvo tv servis menüsü

canpinoz

Yeni Üye
Puan 18
Çözümler 0
canpinoz
Merhaba dostlar.Onvo ov 55F900 TV servis menüsüne hangi ayar ve kod la girebilirim.Yardımlarınızı rica ediyorum.

@Adem Helvacı

Yoğun talep üzerine TCL sonrası onvo servis menü girişini sizlere
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
paylaştım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkür ederim.Gönderdiğiniz için.

@Adem Helvacı hocam Onvo 55F900 ün servis menüsü giriş kodunu gönderebilirmisiniz

50F900 Tv kodu rica edebilirmiyim?

@Adem Helvacı hocam Onvo 55F900 ün servis menüsü giriş kodunu gönderebilirmisiniz? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Android onwo50f900 servis menüsü giriş kodu alabilir miyim teşekkür ederim.@Adem Helvacı

Tv tam karşıdan normal gösteriyor biraz sanki hızlı resimlerde netlik gidiyor biraz sağa yada sola gittiğiniz zaman insanların yüzü ve görüntü gidiyor soluk görüntü oluyor adem helvacı hocam panel için yan açı renk kaybı yapmıyor diyordu ama tam tersi sonuç bu panel dediği panel değilmi acaba 43f900 başka panelmi 50f900 aynı panel demişti yanlardan hüsran tv sizded aynımı panel bilgisini nerden öğrene biliriz servi menüye nerden girebiliriz

20221201_232914.jpg
20221201_232906.jpg

Tv yi iade edicem beğenmedim inşallah alırlar internetten almıştım vatan bilgisayar dan

Son düzenleme:
sağol Adem bey hallettim.gerçekten can sıkıcı sabah açıyon tv yi araki kumandayı bul direk açılsın ne gerek var firma bide tv yi of menüde bırakıyor.:krotey

Onvo 55f900 en iyi görüntü ayarları ve servis kodunu öğrenmek istiyorum adem hocam

Adem hocam servis menü girişi yollayabilir misiniz @Adem Helvacı

İyi forumlar, Ov32f700 için servis menüsü kodu gönderebilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt