Onvo iade bilgi

G Çevrimdışı

GürhanSlmn

Yeni Üye
7 Ocak 2024
13
32
Merhaba ben onvo ov55500 cihazını a101 den satın aldım. Ürünü alalı iki gün oldu fakat ekranda bir adet ölü piksel ve ışık sızması var. Bu ürünü değişim değil iade istiyorum açıkçası bütçem kısıtlı diye bu modele yöneldim lakin pişman oldum. İade için ne yapmalıyım

IMG_20240105_1741134d9ab670e13031b3.jpg
IMG_20240105_173914c2e313235255a133.jpg
IMG_20240105_1545440e9bc48ab0f83920.jpg

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

GürhanSlmn

Yeni Üye
7 Ocak 2024
13
32
Hocam a101 den alırken slip sıkıştı ürünün fişi yok sonra atacağını söyledi fişi. Buna istinaden direk mağazaya iade yapabilir miyim?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Hocam hiç sormadı bile servis fiş var mı diye geldi kurdu garanti belgesini verdi gitti
tekrar çağırdığınızda sizden fiş-faturayı isteyecekler. öncelikle ortalığı bulandırmadan a101'den fişinizi alın. Sonrasında servis kaydı oluşturur iade işlemini başlatın.

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Gidin önce a101 söyleyin iade etmek istiyorum zaten fisinide vermediniz vs diye şansınızı deneyin

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Ürün elden teslim alındığı için iade koşulunun oluşması için servis raporu istenir. Mesafeli satış olsaydı hiçbirşeye gerek yoktu.
Bir arkadaşım elden almıştı o işletmeden eve kuruldu sonra beğenmedi ve iade etti o yüzden bu şekilde bilgi verdim ya kış olabilir bilemedim

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
98
42
Elden alınan ürünlerde iade hakkı yasal olarak bulunmuyor. Ancak satış yapan mağaza müşteri memnuniyeti gereği kendi insiyatifinde yapabilir. Ancak iade yapılabilmesi için fiş veya faturanın asıl nüshası şart. Asıl nüshayı alıp iade kesmeleri gerekiyor. İade faturasını asıl faturaya ek yapıp muhasebeden iadesini yapıyorlar.

G Çevrimdışı

GürhanSlmn

Yeni Üye
7 Ocak 2024
13
32
Elden alınan ürünlerde iade hakkı yasal olarak bulunmuyor. Ancak satış yapan mağaza müşteri memnuniyeti gereği kendi insiyatifinde yapabilir. Ancak iade yapılabilmesi için fiş veya faturanın asıl nüshası şart. Asıl nüshayı alıp iade kesmeleri gerekiyor. İade faturasını asıl faturaya ek yapıp muhasebeden iadesini yapıyorlar.
Cevap için teşekkürler yarın bir konuşacağım a101 ile

Bir arkadaşım elden almıştı o işletmeden eve kuruldu sonra beğenmedi ve iade etti o yüzden bu şekilde bilgi verdim ya kış olabilir bilemedim
Teşekkür ederim bilgi için

Gidin önce a101 söyleyin iade etmek istiyorum zaten fisinide vermediniz vs diye şansınızı deneyin
Yarın bir konuşacağım bilgi için teşekkür ederim

fişi olmadan servise nasıl kurulum yaptırdınız.? Elinizde fiş olmadan hiçbir işlem yapamazsınız.
Teşekkür ederim cevap için

G Çevrimdışı

GürhanSlmn

Yeni Üye
7 Ocak 2024
13
32
Merhaba buraya konuş açmıştım iade ile ilgili ben TV ile ilgili hiç bir işlem yapamadan annemin sağlık durumu ile ilgili memlekete gitmem gerekti. Malum TV de ölü piksel var araştırmama göre 1 tane bile olsa mal kusurlu sayılıyor buna istinaden iade talebinde bulunacağım, fakat TV yi alalı 20 gün oldu hala hakkım saklı mıdır tüketici olarak.
İade kabul olmazsa tüketici hakem heyetine talepte bulunacağım ama aklıma takılan soru 20 gün geçtiği için tüketici hakem heyeti iadeyi uygun görür mü?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Merhaba buraya konuş açmıştım iade ile ilgili ben TV ile ilgili hiç bir işlem yapamadan annemin sağlık durumu ile ilgili memlekete gitmem gerekti. Malum TV de ölü piksel var araştırmama göre 1 tane bile olsa mal kusurlu sayılıyor buna istinaden iade talebinde bulunacağım, fakat TV yi alalı 20 gün oldu hala hakkım saklı mıdır tüketici olarak.
İade kabul olmazsa tüketici hakem heyetine talepte bulunacağım ama aklıma takılan soru 20 gün geçtiği için tüketici hakem heyeti iadeyi uygun görür mü?
Mesafeli satışlarda 15gün, kusurlu ürünlerde 30gün içinde iade değişim yapılır.

Geri
Üst Alt