ONVO 55351 TV Alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iboozel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onvo servis ve müşteri hizmetleri 10 günlük tvnin paneli yok diyor düşünün artık firmanın ne kadar kötü olduğunu.kendi hatam yüzünden kırıldığı için ücretli panel değişimi yaptırmak istediğim halde 10 gün kullandığım tvnin paneli yokmuş ellerinde.
Geçmiş olsun sende haklısın ama bu fiyatlara tv satan bütün markalar aşağı yukarı böyledir diye düşünüyorum yüksek fiyatlara çıkacak bütçem de yok maalesef kısır bir döngüdeyim.

Hocam onvo 55f950 almaya karar verdim ama kullanılan panelin yan açı performansı nasıldır tv'yi izleyeceğim yerde takriben bi 60 derecelik izleme açısı olan yer var ordan nasıl görünür hiç bilginiz varmı.
IPS panel bir cihaz almanız daha iyi olur. Bütçe düşük olduğu için alternatif öneremiyorum.

Geçmiş olsun sende haklısın ama bu fiyatlara tv satan bütün markalar aşağı yukarı böyledir diye düşünüyorum yüksek fiyatlara çıkacak bütçem de yok maalesef kısır bir döngüdeyim.
masa üstüne bile servis ücretli kuruyor işim var deyip sıradaki müşteriye gideceğim diye düzgün bir şekilde tv hakında bilgilendirme yapmıyor .cihaz 10 günde sürekli kilitliyordu kısacası 10 günde bunları yaşadım birde 2 yıl garanti süresince sorun çıkarsa neler yaşanır siz düşünün.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt