ONVO 50OVF9001UQ 50 İnç QLED 10.799 TL - Vade Farksız 3 Taksit

T Çevrimdışı

TavsiyeTelevizyon

Aktif Üye
20 Ara 2020
127
25
55 inch olan incelemesini gördüm dediğiniz gibi ips kullanıyor onunla aynı seri olduğu için 50 inch olan da ips kullanıyor kesin mi yoksa aynı seri diye bir varsayım mı sayıyoruz

[_FUSI_] Çevrimiçi

[_FUSI_]

Yeni Üye
19 Şub 2020
4
37
50OVF9001UQ modelin açıklamasında üstün kontrast değerinden bahsedildiğine göre bu bir VA paneldir, sadece bu baz alınmaz tabi sonuçta pazarlama yani. Satıcıya da sordum VA panel olduğunu söyledi. Bu fiyat bandında Qled ve IPS teknolojisinin bir arada sunulmasını beklememek lazım. Kararımı da Onvo tv alınmaz olarak belirledim şikayetvar sitesi durumu özetliyor uzun ömürlü olmaz gibi. NeXT QLED TV ler daha mantıklı 1-2-3 daha koyup Amazon güvencesi ile. Next YE-50GFSG8-QLED 50" ya da IPS panelli Next YE-55GFSG8-4K 55" ürünlerinden birini seçeceğim.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
113
22
50OVF9001UQ modelin açıklamasında üstün kontrast değerinden bahsedildiğine göre bu bir VA paneldir, sadece bu baz alınmaz tabi sonuçta pazarlama yani. Satıcıya da sordum VA panel olduğunu söyledi. Bu fiyat bandında Qled ve IPS teknolojisinin bir arada sunulmasını beklememek lazım.
Öyleyse çok saçma. Genellikle aynı model koduna sahip ama inçleri farklı ürünlerde hep aynı markanın paneli kullanılır. Hepsinin BOE ve IPS olması lazım normalde. Mesela Next QLED televizyonların hepsi TCL CHOT panel kullanıyor ve panellerin isimleri de çok benzer.

T Çevrimdışı

TavsiyeTelevizyon

Aktif Üye
20 Ara 2020
127
25
50OVF9001UQ modelin açıklamasında üstün kontrast değerinden bahsedildiğine göre bu bir VA paneldir, sadece bu baz alınmaz tabi sonuçta pazarlama yani. Satıcıya da sordum VA panel olduğunu söyledi. Bu fiyat bandında Qled ve IPS teknolojisinin bir arada sunulmasını beklememek lazım. Kararımı da Onvo tv alınmaz olarak belirledim şikayetvar sitesi durumu özetliyor uzun ömürlü olmaz gibi. NeXT QLED TV ler daha mantıklı 1-2-3 daha koyup Amazon güvencesi ile. Next YE-50GFSG8-QLED 50" ya da IPS panelli Next YE-55GFSG8-4K 55" ürünlerinden birini seçeceğim.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Next YE-55GFSG8-4K 55" ips panelli kesin midir karışık panel üretim olma ihtimali var mı?

Geri
Üst Alt