[_FUSI_]
Yeni Üye
- 19 Şub 2020
- 4
- 37
NeXT resmi satıcısına sordum IPS panel olduğunu söyledi. 55GFSG7 modelinin android değilde daha stabil olan google tv olan yeni üretim güncel modeli 55GFSG8. Teknik özelliklerde parlaklık değeri biraz daha düşük 55GFSG7 modeline göre 300’e karşılık 330 cd/m². Kontrast değerinde bir dengesizlik var muhtemelen yanlış yazılmış NeXT sitesinde ama Amazon’da 1200:1 kontrast gözüküyor 55GFSG7 modelinde, 55GFSG8 1300:1 bu oran. Rakamlar ne kadar doğru bilinmez. Yeni model diyede çok şey yapmamak lazım bir taraftan yükseltirken diğer taraftan kısmış olabilirler. 55GFSG8 hakkında yorum bulamadım diğer model hakkında çokça yorum var. Özellikle Box ile kullanılacaksa 55GFSG7 modeli tercih edilebilir ne olduğu belli en azından incelemesi bolca var. İki modelin fiyat farkı 500 TL. 50” inç küçük gelir, va panel sıkıntı çıkarır diye 55” olanlar arasında seçim yapmak zorundayım bende.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Next YE-55GFSG8-4K 55" ips panelli kesin midir karışık panel üretim olma ihtimali var mı?