arkadaslar merhaba onvo 55 ekran tv aldım a101den vallaha bin pişman oldum tv nın ıcındekı playerdan flash bellekten filim seyrederken 6 dakıka ılerı yada geri sarıyor ve ben bundan bıktım
android tv dıye vcl ve bs playerda dahıl programları da yukledım ama buseferde programlar vıdeoyu gormuyor
kullanıslı bana tavsıye verebılecegınız bır player programı var mı yada onvoda yuklu programda ılerı gerı 6 dakıkalık sureyı nasıl kısaltırım
yardım edecek arkadaslara sımdıden tesekkur ederim
Merhaba !!! Ben Onvo 32OV6000H TVimde Video XPlayer 1.3.9.1.apk kullanıyorum (Başka Verisyonları Problem Çıkartıyor),bu versiyon uyumlu ve bütün video formatlarını destekliyor...
videoları seçmek için Dizin Bölümünden USB'ye takılı olan Disk seçilecek...
NOT : Bunun Haricinde Çok Daha Güzel Bir Uygulama Olan "Kodi Media Center 19.3" Verisyonunu Tavsiye Ederim, Özellikle Bu Matriks Versiyonu Tam Uyumlu ...
Not: Onvonun Kendi Playerinde Avi Formatı Gibi Birçok Video Formatını Oynatamama Sebebi Yazılımda Sınırlama Getirilmiş Olmasındandır...
Cihazı Rootladım ve Ayarlara Ulaştığımda Engellenen Formatları Listeden Sildim ve Çalıştı...
"Vendor/Build.prop" Ayarında Engel Listesi Şunlardı :
vendor.media.ffmpegextractor.unsupportXvid=true
vendor.media.amplayer.skipaudiotype=wma1,wma2,wmap,wmas,wmapro,wmav2,wmavoice,amr_nb,ape,dts,ac3,eac3
vendor.media.amplayer.skipvideotype=rv40,wmv1,wmv2,wmv3,wmva,wmvp,wmvp2,divx,avs,cavs
Yaptığım Değişiklikler :
vendor.media.ffmpegextractor.unsupportXvid=false
vendor.media.amplayer.skipaudiotype=false
vendor.media.amplayer.skipvideotype=false
Ve Sonuç Tüm Media Dosyalarını Açtı...