Onvo 50ov6000u modeli kodi erişim izni sorunu

F Çevrimdışı

fikret34

Yeni Üye
30 Ocak 2024
2
32
Merhabalar. Konu başlığı göremediğim için yeni konu açtım. Kullandığım tv çoğu ayar ve özellik erişimini kısıtladığı için Kodi uygulamasına dosyalara tam erişim izni veremiyorum bu yüzden uygulama açılmıyor. Ekranın sağında açılan android menüsü bu tv de yok. Çeşitli programlar yüklüyorum ama onlara da erişim olmadığı için müdahale edemiyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

IMG_20240130_144004.jpg

Bu resimde görünen gibi bir menüye nasıl ulaşabilirim

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

ensar06

Yeni Üye
21 Haz 2024
2
39
merhaba aynı sıkıntıyı bende çözmeye çalışıyordum malesef herşeyi kısıtlamıişar bu tvde bende de 65ov6000u modeli var tam ümidimi kesmiştim bunu yükleyince sorun çözüldü teşekkürler öncelikle onvo ya eleştirim olsun kardeşim ben kısıtlamayı sevsem apple ın ürünlerini kullanırım dimi android bi nevi özgürlük demektir bukadar kısıtlama nedir bir uygulamaya bile izin veremiyoruz saçmalıktan başka bişey değil bu sorunu yaşatmaya devam ederlerse malesef bir sonraki marka seçimim onvo olmayacaktır umarım bunu dikkate alırlar

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
merhaba aynı sıkıntıyı bende çözmeye çalışıyordum malesef herşeyi kısıtlamıişar bu tvde bende de 65ov6000u modeli var tam ümidimi kesmiştim bunu yükleyince sorun çözüldü teşekkürler öncelikle onvo ya eleştirim olsun kardeşim ben kısıtlamayı sevsem apple ın ürünlerini kullanırım dimi android bi nevi özgürlük demektir bukadar kısıtlama nedir bir uygulamaya bile izin veremiyoruz saçmalıktan başka bişey değil bu sorunu yaşatmaya devam ederlerse malesef bir sonraki marka seçimim onvo olmayacaktır umarım bunu dikkate alırlar
Alacaklarını sanmıyorum şahsen (gerçi belli de olmaz,takip edilen bir forumuz :) )

E Çevrimdışı

ensar06

Yeni Üye
21 Haz 2024
2
39
bende pek sanmıyorum kullanıcıyı kaale alan pek firma görmedim bende şimdiye kadar inşallah düzeltirler yoksa bu kadar kısıtlamayla sınıfta kalır artı olarak da bununla ilgili şikayet com da bir sürü şikayet eden olmuş

D Çevrimdışı

deryaay

Yeni Üye
9 Tem 2024
4
36
arkadaslar merhaba onvo 55 ekran tv aldım a101den vallaha bin pişman oldum tv nın ıcındekı playerdan flash bellekten filim seyrederken 6 dakıka ılerı yada geri sarıyor ve ben bundan bıktım
android tv dıye vcl ve bs playerda dahıl programları da yukledım ama buseferde programlar vıdeoyu gormuyor
kullanıslı bana tavsıye verebılecegınız bır player programı var mı yada onvoda yuklu programda ılerı gerı 6 dakıkalık sureyı nasıl kısaltırım
yardım edecek arkadaslara sımdıden tesekkur ederim

R Çevrimdışı

Retro73

Yeni Üye
22 Tem 2024
2
51
arkadaslar merhaba onvo 55 ekran tv aldım a101den vallaha bin pişman oldum tv nın ıcındekı playerdan flash bellekten filim seyrederken 6 dakıka ılerı yada geri sarıyor ve ben bundan bıktım
android tv dıye vcl ve bs playerda dahıl programları da yukledım ama buseferde programlar vıdeoyu gormuyor
kullanıslı bana tavsıye verebılecegınız bır player programı var mı yada onvoda yuklu programda ılerı gerı 6 dakıkalık sureyı nasıl kısaltırım
yardım edecek arkadaslara sımdıden tesekkur ederim
Merhaba !!! Ben Onvo 32OV6000H TVimde Video XPlayer 1.3.9.1.apk kullanıyorum (Başka Verisyonları Problem Çıkartıyor),bu versiyon uyumlu ve bütün video formatlarını destekliyor...
videoları seçmek için Dizin Bölümünden USB'ye takılı olan Disk seçilecek...

Geri
Üst Alt