Tam anlamadım inan ,tvyi linklere eklemek mi istedin acabaMERHABA BENİM TV NİN MODELİ REGAL regal 49r6012f2 MODEL NUMARALI CİHAZ.SİZLERİ YORUYORUZ,TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
Panel bilgisi almak istiyorsanız Panel bilgi hattı konusuna yazmalısınız.MERHABA BENİM TV NİN MODELİ REGAL regal 49r6012f2 MODEL NUMARALI CİHAZ.SİZLERİ YORUYORUZ,TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
YOK BENDE REGAL regal 49r6012f2 MODEL TV VAR.FAKAT BEN BU CİHAZA EKRAN YANSITMA YAPAMIYORUM.SİZDE BANA LİNK PAYLAŞMIŞSINIZ.BNEDE BURADAN YAZDIM.
paylastigim link yukarda ki idievet modlama seceneginde var ,ama ben denemedim. profilinizi paylasirsaniz bir kontrol ederim. https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/
Hımm,tamam o zaman , şimdi anladımYOK BENDE REGAL regal 49r6012f2 MODEL TV VAR.FAKAT BEN BU CİHAZA EKRAN YANSITMA YAPAMIYORUM.SİZDE BANA LİNK PAYLAŞMIŞSINIZ.BNEDE BURADAN YAZDIM.
Merhaba teraspy bey sizlere bir kaç soru somak istiyorum fakat özel mesaj bölümünü bulamadım lütfen size nasıl ve hangi bölümden yoldan soru sorabilirim.Saygılar iyi geceler
Yanlış mı oldu anlamadım ben teraspy arkadaşa yazmıştım siz alıntı yapmışsınız ben pek anlayamadım kusura bakmayın bu forumda yeniyim soru cevap özel mesaj bölünü bulamadım.Teraspy & By_Trol Cevaplıyor
Besleme kartini inceledim inverter beslemesindeki 2 kondansator hafif sismis birde d893 nolu diyot uf5402 bozulmus bunlardan yaparmi baska bozuk barca varmidir Besleme kartının resmini ekler misintavsiyeforumu.com
özel mesajları kapalıYanlış mı oldu anlamadım ben teraspy arkadaşa yazmıştım siz alıntı yapmışsınız ben pek anlayamadım kusura bakmayın bu forumda yeniyim soru cevap özel mesaj bölünü bulamadım.
Kusura bakmayın fakat sorularımı nereye yazmalıyımözel mesajları kapalı
Buradan sorabilirsin ,özel mesajlarım kapalıdırKusura bakmayın fakat sorularımı nereye yazmalıyım
Zamanlaman harika, biz üç ay bekledik teraspy emmi'yi sen ikinci gününde yakaladın...Merhaba teraspy bey sizlere bir kaç soru somak istiyorum fakat özel mesaj bölümünü bulamadım lütfen size nasıl ve hangi bölümden yoldan soru sorabilirim.Saygılar iyi geceler