teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Benim için önemlidir,hatta öne çıkması gereken konulardır,yani "herkesin arayıp bulamadığı" ve gerilerde kaldığından iki-üç günde bir "up-yukarı" yazmaktansa - ki bunu da yapmadığımı bilirsiniz- buradan link vermeyi uygun bulduğum konulardır .
Sakın "ukalalık yapmışım" gibi görmeyin lütfen ,belki benimde atladığım yerler olabilir,elimden geldiğince dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştığımı belirteyim sadece.Kafanıza takılan her sorunun cevabı büyük ihtimalle bu linklerde mevcut diye düşünüyorum
Hadi başlıyalım :
Kulaklık + volum linkim: (Çok önemlidir)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Çalışan oscam linki:
Kaldırdım buradan ama sevgili digiulama ve T tartar10 size çok teşekkür ederim ,en azından artık kendim derleyebiliyorum
MB9x kartlarda Netflix olurmu? : (Önemlidir)
FULL Yazılım yükleme filmi: (Çok önemlidir- konuyu silin,filmi fikolojinin konusuna ekleyin demiştim ,eklenmiş )
Mboot dosya boyutu,MB95 serisi:(Çok çok önemli-Tamirciler için bile önemi var bence)
Otel menü : (Önemli -Kullanıcılar için)
Bomba - iptv linkim: ( )
İPTV'de devrim linkim: ( )
Profilleri alma linkim: (Çok önemli -Tamirci ve kullanıcılar için )
MB95 ve MB95M Yazılım yüklenemiyor hatası: (Eh,bilinmesinde fayda var)
Vestel profil editörleri - Hepsi bir arada : (Çok önemli -Tamirci ve kullanıcılar için )
Tv yazılımında hangi klasöre dosya ekleyebilirim'in cevabıdır... (Bilinmesinde fayda var)
MB100-211 serisi kartlarda LAN ve PC ile komut ile kontrol (Bilinmesinde fayda var)
minidlna -linux (Bilinmesinde fayda var)
GX6605S keymap.xml - Botech-Next-Hometech kumanda kodları - ( )
Hometech 1200SE yazılım almıyor(du),rs232 hatası ( )
Gx6605s firmware editor - Gx6605s yazılım editleme programı - Türkçe ( )
Sunplus Tool download - Sunplus 1506 serisi işlemci yazılım yükleme programı ( )
Hometech 1200SE 1506G işlemci usb yazılımını rs232 yazılımına çevirmek ( )
Şimdilik bitti,baktım da baya bir açıklama yapmışım
Sakın "ukalalık yapmışım" gibi görmeyin lütfen ,belki benimde atladığım yerler olabilir,elimden geldiğince dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştığımı belirteyim sadece.Kafanıza takılan her sorunun cevabı büyük ihtimalle bu linklerde mevcut diye düşünüyorum
Hadi başlıyalım :
Kulaklık + volum linkim: (Çok önemlidir)
Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]
[Dvbapi] bölümü etkin = 0 | 1 1 = DVB API etkin, varsayılan: 0 DVB API'yi duraklatmak için /tmp/.pauseoscam dosyasını oluşturun, ör. STB bekleme moduna girerse ve OSCam sadece SC sunucusu olarak kalırsa. listen_port = 0 | bağlantı noktası SAT IP istemcileri için TCP / IP...
tavsiyeforumu.com
Çalışan oscam linki:
Kaldırdım buradan ama sevgili digiulama ve T tartar10 size çok teşekkür ederim ,en azından artık kendim derleyebiliyorum
MB9x kartlarda Netflix olurmu? : (Önemlidir)
MB9x kartlarda NETFLiX ...
O-l-m-a-z ... Arkadaşlar,devamlı soruyorsunuz : - Bende mb9x kartlı tv var, netflix nasıl girerim? - Profillerden netflix açtım menü gelmiyor,neden? - Yeni yazılım yükledim,netflix yine gelmedi .... diye. Maalesef MB9x kartlarda netflix olmaz,zaten olmuş olsa en azından 9x kartlı kullanıcı...
tavsiyeforumu.com
FULL Yazılım yükleme filmi: (Çok önemlidir- konuyu silin,filmi fikolojinin konusuna ekleyin demiştim ,eklenmiş )
VESTEL YAZILIM YÜKLEME FİLMİ
Aslında sevgili fikolojinin "VESTEL YAZILIM YÜKLEME RESİMLİ ANLATIM" konusuna eklenebilir,çünkü halen fazla beklemeden "olmuyor" diyenler var :smile: Konuşmalarıma bakmayın,esprili şeklide anlatmaya çalıştım. NOT: Bu konuda soru sormayın,cevap vermeyeceğimi duyururum :smile: EK: Komanda...
tavsiyeforumu.com
Mboot dosya boyutu,MB95 serisi:(Çok çok önemli-Tamirciler için bile önemi var bence)
MB95 Güncel Yazılım Hangisi?
O kartı tasarlayan mühendiste derim hata o vakit. :sirit İyide bozulan kart,mühendis değilki :haha1
tavsiyeforumu.com
Otel menü : (Önemli -Kullanıcılar için)
Otel menü her şeyi yedekliyor mu ?
İlk üye olduğumda sevgili meeb sormuştu bu soruyu,bende bir resim yüklemiş ve "resimde görünüyor" demiştim... Bu gün dur dedim deniyeyim,nasılsa tüm herşey elimde var,ne kaybederim ... Önce full yazılım attım,tv açıldı ve herzamanki gibi "kurulum ekranı"na geldi, neyse,herşey bitti,anten ve...
tavsiyeforumu.com
Bomba - iptv linkim: ( )
BOMBA .... Tak kullan Ottplayer IP tv
Evettt,özellikle sevgili mert bak bakalım tek tıkla(!) Ottplayer vestel ott player çalıştırma Kumandadan internete tıkla,ordan wevd seç,içine gir ottplayer tıkla .... ohoooo NOT: MB91-MB96-MB97 kartlarda denenmiştir,diğer kartlarda da kullanılabilir diye düşünüyorum 1-Önce aşağıdaki...
tavsiyeforumu.com
İPTV'de devrim linkim: ( )
Vestel tv ottplayer iptv de DEVRİM , Mb9x serisi kartlar
Benim tvde kartım eskidi,smart uygulamalarını beğenmiyorum... Benim tvde kartım eskidi, son yazılımı yükleyip iptv kullanmak istiyorum ... Benim tvde kartım eskidi,en azından ottplayer kullanmak istiyorum... Diyorsanız,veya ; Kartınız eski kartlardan, yapılacak bir şey yok ... Kartın ramleri...
tavsiyeforumu.com
Profilleri alma linkim: (Çok önemli -Tamirci ve kullanıcılar için )
Önemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...
tavsiyeforumu.com
MB95 ve MB95M Yazılım yüklenemiyor hatası: (Eh,bilinmesinde fayda var)
MB95 ve MB95M Yazılım yüklenemiyor hatası
Başlık doğrumu oldu bilmiyorum,ama en çok yaşanan dertlerden birisi " yazılım yükledim,tv açılmıyor ,neden acaba " sorusuna genel cevap vermek istedim,gerçi bunu her sorun arkasından belirtiyorum ama özel olarak yazmak istedim.Özellikle bilinsin istedim ,tabii bu yazdıklarım kendi...
tavsiyeforumu.com
Vestel profil editörleri - Hepsi bir arada : (Çok önemli -Tamirci ve kullanıcılar için )
Vestel profil editörleri - Hepsi bir arada
Vestel ve üretimi televizyonların profillerini ,panel dosyalarını ve diğer dosyaları tvden alma ve bunların içinden özellikle profil dosyalarını düzenleme programlarının tümü bir dosya içindedir. Yapmanız gereken sadece istenilen dosyayı usbye kopyala,tv usb girişe tak ve kumandadan OK tuşuna...
tavsiyeforumu.com
Tv yazılımında hangi klasöre dosya ekleyebilirim'in cevabıdır... (Bilinmesinde fayda var)
Tv yazılımında hangi klasöre dosya ekleyebilirim'in cevabıdır...
Gerçi biliyorum,çok ilgi çeken bir konu değil bu konular,ancak ilgilenenler bilebilirler ama yinede "bende ilgileniyorum ama yapamıyorum" diyenler için sunuyorum,bu sunum özellikle mb9x kart yazılımları içindir,ancak tabiiki mbxxx kartlarada da uygulanır,çünkü sonuçta kernel "linux"tur,bu...
tavsiyeforumu.com
MB100-211 serisi kartlarda LAN ve PC ile komut ile kontrol (Bilinmesinde fayda var)
MB100-211 serisi kartlarda LAN ve PC ile komut ile kontrol
Aslında biraz önce kendi tvmde (9090) denedim,bazı fonksiyonları işe yaradı,ama 3 rakamlı kartların hepsinde işe yarayacağını biliyorum(en azından MB120 kartta kesin biliyorum),ne işe yarar demeyin,biraz sonra aşağıda vereceğim resmi bilgisayarınıza kaydedin,hatta bir klasör yaratıp, anlattığımı...
tavsiyeforumu.com
minidlna -linux (Bilinmesinde fayda var)
minidlna -linux
Aslında yazıp yazmama konusunda düşündüm,gerçi belki biliyorsunuzdur resim-film-müzikleri tvye aktarmak için kullanılıyor ama win versiyonu varmıdır bilemem.Birçok dağıtımın deposunda olan minik bir uygulamadır,boyutu sadece 140Kb Ben şahsen kullanıyorum,gayet başarılı ama tabii linuxta Ayarıda...
tavsiyeforumu.com
GX6605S keymap.xml - Botech-Next-Hometech kumanda kodları - ( )
GX6605S keymap.xml - Botech-Next-Hometech-Goldmaster-Digimaster-CinestarHD20- kumanda kodları
Update ... EK1: Yeni kumandalar ve kodları eklendi ,cevap verme değilde mesajı beğen olarak değiştirdim, :ok Botech cihaza farklı model uydu alıcısı yazılımı attığınızda bazen kumanda çalışmıyor ve imdada 8in1 yetişiyor(du) ,kendi düzenlediğim ve kullandığım kumanda keymap'i veriyorum...
tavsiyeforumu.com
Hometech 1200SE yazılım almıyor(du),rs232 hatası ( )
Hometech 1200SE yazılım almıyor(du),rs232 hatası
Elimde köyde kullandığım bir cihaz vardı,bozulmuştu ,hdmi çıkışı yok ,atıl duruyordu,motorlu çanağımı köye takınca ,benim pozisyonerim oldu gibiydi,görüntüyü de lehimlediğim kabloyla veriyordum tvye, işte bu cihaza ne yaptıysam yazılım atamıyordum,artık çöp olmuştu iyice,bayramda bir gün aldım...
tavsiyeforumu.com
Gx6605s firmware editor - Gx6605s yazılım editleme programı - Türkçe ( )
Gx6605s firmware editor - Gx6605s yazılım editleme programı - Türkçe
Evet,yine amerikayı yeniden keşif değil elbette,ama kendi tarafımdan düzenlenmiş,Türkçeye çevrilmiş ve ecnebilerin yaptığını ben neden yapamayayım diyerek topluca bir araya getirilmiş ,halen kullandığım GX6605s işlemcinin programlarıdır.Decompres-compres ve editleme, veya unpack-repack ve...
tavsiyeforumu.com
Sunplus Tool download - Sunplus 1506 serisi işlemci yazılım yükleme programı ( )
Sunplus Tool download - Sunplus 1506 serisi işlemci yazılım yükleme programı
Yine açıklama yazmadım,herşey foto içinde yazılı :ok Karekodu okutarak indirin (Yeni) : Gizli İçerik EK: Program xp için yazılmış,bazen win7de sıkıntılı olabiliyor ama xpde pat diye çalışıyor,gerçi bendeki winler virtualbox içinde,belkide ondandır :)
tavsiyeforumu.com
Hometech 1200SE 1506G işlemci usb yazılımını rs232 yazılımına çevirmek ( )
Hometech 1200SE 1506G işlemci usb yazılımını rs232 yazılımına çevirmek
Gerçi amerikayı yeniden keşif değil elbette,ama bugün çok yazılım yükledim,bir çoğu yüklendikten sonra uydu alıcısı hiç açılmayınca merak ettim ve "neden" olayını araştırdım.Biri çalışırken diğerinin çalışmaması tuhaftı,sonunda açılan ile açılmayan yazılımları beraber hex editörle yanyana açınca...
tavsiyeforumu.com
Şimdilik bitti,baktım da baya bir açıklama yapmışım