bu üyelik dogrulama olayina farkli birseyler yapilmasi gerek bence. mesela benim gibi yurt disinda yasayanlar istese bile bu islemi yapamiyor. hadi yaptik diyelim bunun maliyeti site icin asiri fazla olur mesaj yurt disina gidecek ücreti fazla olur bunu kim ödeyecek vs. ki benim icin bir kac lira verip bir kart almak cok da zor birsey degil burada türkiyede oldugu gibi kimlik filan istemiyorlar birazdan bir arkadasa numara lazim oldugu icin bir kart satin alacagim
onayli üyelik ticaret bölümünde konu acmak icin gerekli olsa bence daha mantikli. ilgili bölümlerde ticari alisveris üyelerin sorumlulugundandir sitemizin üyeler üzerinde bir denetim veya kontrol mekanizmasi yoktur tarzi aciklama olmasi hem siteyi olusacak durumlardan muaf tutar hemde insanlara hatirlatma yapar.
gidip bir kac liraya bir kart alip foruma bir konu acsam türkiyeye gelecegim yurt disindan birsey isteyen varsa parayi yollasin %5 komisyonla ürünü alir getirir teslim ederim desem para istesem 300-500 euroya bir ekran karti vs parasi alsam birisinden dolandirsam bana bunun maliyeti dedigim gibi sadece bir kac euro ve sms onayi bunun önüne gecmek bir yana insanlara güven verecegi icin benim isimi kolaylastirir.
düsündümde fena fikir degilmis