Genelde ters köşe yapıyorlar, bu koşullarda acemiliğini Antalya karpuzkaldıran (Orası ustaydı galibaArkadaşlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa tahmin etsin lütfen. 98/3a yani temmuz 24 askere gidiş tarihim acaba acemi birlik nereye düşer yoğunluklu olarak. Kütük (GİRESUN)
) veya Kütahya Havacılık veya en büyük acemi birliklerinden birisi olan Manisa 8 inci Piyade Alayı olabilir diye düşündüm. Benim kütük BAYBURT olması hasebiyle Manisa da yapmıştım acemiliği 
Benim dedem babam dayım hepsi izmir de yapmışlar acaba bende izmir e düşer miyimGenelde ters köşe yapıyorlar, bu koşullarda acemiliğini Antalya karpuzkaldıran (Orası ustaydı galiba) veya Kütahya Havacılık veya en büyük acemi birliklerinden birisi olan Manisa 8 inci Piyade Alayı olabilir diye düşündüm. Benim kütük BAYBURT olması hasebiyle Manisa da yapmıştım acemiliği
![]()
Bende diyorum Karadenizlilik var birazGenelde ters köşe yapıyorlar, bu koşullarda acemiliğini Antalya karpuzkaldıran (Orası ustaydı galiba) veya Kütahya Havacılık veya en büyük acemi birliklerinden birisi olan Manisa 8 inci Piyade Alayı olabilir diye düşündüm. Benim kütük BAYBURT olması hasebiyle Manisa da yapmıştım acemiliği
![]()

diyarbakır silvanArkadaşlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa tahmin etsin lütfen. 98/3a yani temmuz 24 askere gidiş tarihim acaba acemi birlik nereye düşer yoğunluklu olarak. Kütük (GİRESUN)

Sakın Topçu birliği demeBende Rize'liyim , acemiliği Erzincan'da , usta birliğini Edirne'de yapmıştım![]()

Aynen Şahin abi topçu birliğindeydim , usta birliğindede Edirne Süloğlu'nda 6. Bataryadaydım , nişancıydık övünmek gibi olmasın obüsteSakın Topçu birliği deme![]()

Deme beAynen Şahin abi topçu birliğindeydim , usta birliğindede Edirne Süloğlu'nda 6. Bataryadaydım , nişancıydık övünmek gibi olmasın obüste![]()
, benim zamanımda orası çok kötüydü be. Ben yanıbaşınızdaki 3.Ordu Karargahında yaptım. Biz büfenin oralarda yayılırken, Topçu birliğindekiler sürünüyordu
.Acemi birliğinde çok çektim abi yaa Erzincan'da bide 4 tertipdikDeme be, benim zamanımda orası çok kötüydü be. Ben yanıbaşınızdaki 3.Ordu Karargahında yaptım. Biz büfenin oralarda yayılırken, Topçu birliğindekiler sürünüyordu
.
Mahalleden birisi acemi birliği oraya düşmüştü. Sakın Usta olarak kalma diye uyardım, kazara kalmıştı, kafayı yemekten çürüğe çıktı :(
kışa denk geldik orda gider gitmez hastalandım , laf anlatamıyon dinleyen yok. Usta birliğine gittimde rahatladım şükür