Genelde ters köşe yapıyorlar, bu koşullarda acemiliğini Antalya karpuzkaldıran (Orası ustaydı galiba ) veya Kütahya Havacılık veya en büyük acemi birliklerinden birisi olan Manisa 8 inci Piyade Alayı olabilir diye düşündüm. Benim kütük BAYBURT olması hasebiyle Manisa da yapmıştım acemiliğiArkadaşlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa tahmin etsin lütfen. 98/3a yani temmuz 24 askere gidiş tarihim acaba acemi birlik nereye düşer yoğunluklu olarak. Kütük (GİRESUN)
Benim dedem babam dayım hepsi izmir de yapmışlar acaba bende izmir e düşer miyimGenelde ters köşe yapıyorlar, bu koşullarda acemiliğini Antalya karpuzkaldıran (Orası ustaydı galiba ) veya Kütahya Havacılık veya en büyük acemi birliklerinden birisi olan Manisa 8 inci Piyade Alayı olabilir diye düşündüm. Benim kütük BAYBURT olması hasebiyle Manisa da yapmıştım acemiliği
Bende diyorum Karadenizlilik var biraz Ado Ustamda, bundan dolayıymışGenelde ters köşe yapıyorlar, bu koşullarda acemiliğini Antalya karpuzkaldıran (Orası ustaydı galiba ) veya Kütahya Havacılık veya en büyük acemi birliklerinden birisi olan Manisa 8 inci Piyade Alayı olabilir diye düşündüm. Benim kütük BAYBURT olması hasebiyle Manisa da yapmıştım acemiliği
diyarbakır silvanArkadaşlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa tahmin etsin lütfen. 98/3a yani temmuz 24 askere gidiş tarihim acaba acemi birlik nereye düşer yoğunluklu olarak. Kütük (GİRESUN)
Bende diyorum Karadenizlilik var biraz Ado Ustamda, bundan dolayıymış
Sakın Topçu birliği demeBende Rize'liyim , acemiliği Erzincan'da , usta birliğini Edirne'de yapmıştım
Aynen Şahin abi topçu birliğindeydim , usta birliğindede Edirne Süloğlu'nda 6. Bataryadaydım , nişancıydık övünmek gibi olmasın obüsteSakın Topçu birliği deme
Deme be , benim zamanımda orası çok kötüydü be. Ben yanıbaşınızdaki 3.Ordu Karargahında yaptım. Biz büfenin oralarda yayılırken, Topçu birliğindekiler sürünüyordu .Aynen Şahin abi topçu birliğindeydim , usta birliğindede Edirne Süloğlu'nda 6. Bataryadaydım , nişancıydık övünmek gibi olmasın obüste
Acemi birliğinde çok çektim abi yaa Erzincan'da bide 4 tertipdik kışa denk geldik orda gider gitmez hastalandım , laf anlatamıyon dinleyen yok. Usta birliğine gittimde rahatladım şükürDeme be , benim zamanımda orası çok kötüydü be. Ben yanıbaşınızdaki 3.Ordu Karargahında yaptım. Biz büfenin oralarda yayılırken, Topçu birliğindekiler sürünüyordu .
Mahalleden birisi acemi birliği oraya düşmüştü. Sakın Usta olarak kalma diye uyardım, kazara kalmıştı, kafayı yemekten çürüğe çıktı :(