R Çevrimdışı ridw0n Aktif Üye 8 Ağu 2022 431 9 Ocak 2024 #15 slowfood' Alıntı: Bu arada HM470 Anakart değil, anakart chipsetidir. Aynı chipset ile desteklenen birden fazla anakart üretilir. Genişletmek için tıkla ... benim anakart bilgimde Tulpar T7 v21.1 yazıyor gerçi ben rami aldım geliyor bakalım uyumludur herhalde. Son düzenleme: 9 Ocak 2024
slowfood' Alıntı: Bu arada HM470 Anakart değil, anakart chipsetidir. Aynı chipset ile desteklenen birden fazla anakart üretilir. Genişletmek için tıkla ... benim anakart bilgimde Tulpar T7 v21.1 yazıyor gerçi ben rami aldım geliyor bakalım uyumludur herhalde.
R Çevrimdışı ridw0n Aktif Üye 8 Ağu 2022 431 11 Ocak 2024 #16 Eclk17' Alıntı: Selamlar. Hazır bir konu varken yeni bir konu açmak istemedim. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bilgisayara ram alayım diyorum. Aklımda Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. var. Amazon'dan olmak kaydıyla başka ürün tavsiyelerine de açığım. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ürün bana bugün ulaştı ama fiyatıda indirme girmiş şu an 4.322 olmuş.
Eclk17' Alıntı: Selamlar. Hazır bir konu varken yeni bir konu açmak istemedim. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bilgisayara ram alayım diyorum. Aklımda Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. var. Amazon'dan olmak kaydıyla başka ürün tavsiyelerine de açığım. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ürün bana bugün ulaştı ama fiyatıda indirme girmiş şu an 4.322 olmuş.