Güzel telefon ondan bazı satış sitelerinde var 150-350 tl arası fiyat yazmışlar. çok çok fazla abartı. daha iki üç sene öncesine kadar sokağa atardı millet. Eski model android telefonlar var daha ucuza. (android 4 sürümlü)Hayırdır?
Sen 40-50 TL arası arıyorsun Ne yapsınlar bedava mı versinler .150-350 tl arası fiyat yazmışlar.
Tuş takımıyla cihaz arasına renkli folyo koyunca ne güzel dururdu kerata.Güzel telefon ondan bazı satış sitelerinde var 150-350 tl arası fiyat yazmışlar. çok çok fazla abartı. daha iki üç sene öncesine kadar sokağa atardı millet. Eski model android telefonlar var daha ucuza. (android 4 sürümlü)
İmei numarası fazla bir işe yaramaz. Çünkü eski telefon olduğu için 4.5G servisi VoLTE VoWifi gibi servisler aktif edilemiyor. İmei numarasının sahibi cihazda eğer 4.5G desteği VoLTE desteği varsa anca o şekilde aktif ediliyor.İmei numarası nedeniyle o kadar pahalı yazmış olabilirler
40-50 değil de 250 de istenmez. S3 mini ile aynı fiyat yazılmaz tahminimce. Bana göre maksimum ederi 100 TL'dir düzgünse. Kişiye göre değişir tabi fiyatı tartışılır. Ama 250 yazılmaz.Sen 40-50 TL arası arıyorsun Ne yapsınlar bedava mı versinler .
İmei numarası fazla bir işe yaramaz. Çünkü eski telefon olduğu için 4.5G servisi VoLTE VoWifi gibi servisler aktif edilemiyor. İmei numarasının sahibi cihazda eğer 4.5G desteği VoLTE desteği varsa anca o şekilde aktif ediliyor.
40-50 değil de 250 de istenmez. S3 mini ile aynı fiyat yazılmaz tahminimce. Bana göre maksimum ederi 100 TL'dir düzgünse. Kişiye göre değişir tabi fiyatı tartışılır. Ama 250 yazılmaz.
eski bir telefon imei 1-2 sene önce 80-100 TL arası satılıyordu şimdi fiyatlar uçtu 2 sene önce 2000 TL ye aldığım tv 6000 TL olmuş .İmei numarası fazla bir işe yaramaz. Çünkü eski telefon olduğu için 4.5G servisi VoLTE VoWifi gibi servisler aktif edilemiyor. İmei numarasının sahibi cihazda eğer 4.5G desteği VoLTE desteği varsa anca o şekilde aktif ediliyor.
40-50 değil de 250 de istenmez. S3 mini ile aynı fiyat yazılmaz tahminimce. Bana göre maksimum ederi 100 TL'dir düzgünse. Kişiye göre değişir tabi fiyatı tartışılır. Ama 250 yazılmaz.