The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,426
Bariz bir fark var, Mali G-31 ile Mali G-57 arasında 2 kat performans farkı vardır. Asıl önemli etken ise Al Süper Çözünürlük özelliğinin çok iyi çalışması.G57 görüntü kalite de fark var mı G31 e göre
Bariz bir fark var, Mali G-31 ile Mali G-57 arasında 2 kat performans farkı vardır. Asıl önemli etken ise Al Süper Çözünürlük özelliğinin çok iyi çalışması.G57 görüntü kalite de fark var mı G31 e göre
Mecool cihazlarını üreten firmanın cihazı buda hocam, Skyworth Digitalmecool olsay dı ama bu fiyata bulunmaz gibi
biliyorum Skyworth Digital olduğunu Androidtv guide takip ederim next olması exxen TABİİ sistemle yüklü geliyorsa hiç istemeğim şeyMecool cihazlarını üreten firmanın cihazı buda hocam, Skyworth Digital![]()
Yüklü geliyorlar ancak tamamen kaldırabiliyorsunHDR'ı devre dışı bırakılma seçenek olması güzel yoksa çok kötü renkler aktif olunca
biliyorum Skyworth Digital olduğunu Androidtv guide takip ederim next olması exxen TABİİ sistemle yüklü geliyorsa hiç istemeğim şey![]()
şu Type-C port tam ne işe yarıyor? sordum ama sanırım gözden kaçtı
ayrıca kimilerine çok önemli!
G-31 devrini kapatmış giriş seviye GPU idi bir daha buna sakın dönmeyin
G-57 de öyle en üst segment değil ama ciddi fark var G-31 ile(ben bunu abartmadan yazıyorum)
öyle uçuyor böyle kaçıyor yok bilmem kaç katı filan demem
kaldıki kendim yaklaşık 1 senedir zaten 928+G-57 li Box ları kullanıyorum+AI li sistem tabiki ve iş görüyor
şu Type-C i bir deneyin ustalar ne işe yarıyor
fiyatına şimdi baktım,ülen bunu almayanı dövmek lazım be
alın atın bir köşede dursun misali
şu Type-C yi öğrenirsem bugün sipariş veririm
Verdiğim Ptt linkinden alabilirsin, NTFS formatın flash bellekOK anlaşıldı+
şimdi veriyorum siparişi,kimden vereyim bu siparişi,verdiğin link veya kimden olsun?
not;dosya tipini sormadım exFAT/FAT32/NTFS sanırım OK dir ya da bunlardan birisimi?
yani fiyat bugünkü şartlar da "ucuz",ülen memleket de ne kaldı ucuz acep
Root suz cihaz beni bozuyor ama bu sefer alacağım+
Selamlar. Acaba cihaza root atmanın avantajı nedir? Ne gibi extralar sağlayacak?OK anlaşıldı+
şimdi veriyorum siparişi,kimden vereyim bu siparişi,verdiğin link veya kimden olsun?
not;dosya tipini sormadım exFAT/FAT32/NTFS sanırım OK dir ya da bunlardan birisimi?
yani fiyat bugünkü şartlar da "ucuz",ülen memleket de ne kaldı ucuz acep
Root suz cihaz beni bozuyor ama bu sefer alacağım+