W
weathersabri
Yeni Üye
- 15 Ocak 2021
- 13
- 48
Dump yükleyip sonra USB den normal yazılımı yukliyceksin internet takılı olacak hala de wrong hatası veriyosa flash degisecekdenedim SW is wrong,Please dowload again 2
hatası aldım sorun ne olabilir serkan bey
Resimdeki 207 Kumanda aynısını denedim sadece wifi ip ayar menüsü ve usb menüsü çalışıyor diyer menülerde tık yok
Dump yükleyip sonra USB den normal yazılımı yukliyceksin internet takılı olacak hala de wrong hatası veriyosa flash degisecek
Denedim hesini olumsuz flaşh deişmeden yazılımı editlenmesi gerek daha önce starmax a100 editlenip çalıştırılmıştı
Denedim hesini olumsuz flaşh deişmeden yazılımı editlenmesi gerek daha önce starmax a100 editlenip çalıştırılmıştı
Denedim hesini olumsuz flaşh değişmeden yazılımı editlenmesi gerek daha önce starmax a100 editlenip çalıştırılmıştı
Editlenmis yazılım kısıtlı yazılım olur nebguncelleme alır nede düzgün calisirDenedim hesini olumsuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Serkan, yarın unutmazsam sana bomba haberim varEditlenmis yazılım kısıtlı yazılım olur nebguncelleme alır nede düzgün calisir
Editlenmis yazılım kısıtlı yazılım olur nebguncelleme alır nede düzgün calisir
Devlet sırrı degil ustam yazdığınız model olurSayın S Serkan ustam Next point üzerindeki mevcut flashın ismi nedir ve değişim gerekli ise gerekli olan flash nedir? Teşekkürler.
tiger yazılımı 8 mb olduğu için ali 3526 çipi ile (25Q64FVSSIG SOP-8 Entegre) değiştirilmelidir. Doğrumu acaba?