serkan_0057
Süper Üye
- 14 Ağu 2020
- 108
- 43
kumanda resmını ekledım verdıgım looderle yuklenecekBende cihaz olmadığından denemedim
serkan_0057 ne dersin serkan
kumanda resmını ekledım verdıgım looderle yuklenecekBende cihaz olmadığından denemedim
serkan_0057 ne dersin serkan
Tesekurler
Tesekurler
Valla yollama şansın varsa yaparız güzel şeyler hatta forover server bile olabilirUstam eline sağlık. Ali işlemciyi görünce aklıma bendeki skysat2020 ali3526 cihaz geldi. Firma desteği bıraktı bu cihaza bisiler yapilirmi acaba.
Elbette gönderirim. Adres verin ptesi göndereyim.Valla yollama şansın varsa yaparız güzel şeyler hatta forover server bile olabilir
Teşekür
Gonderdiginiz numara yanlış sanırım kontrol eder misiniz.Valla yollama şansın varsa yaparız güzel şeyler hatta forover server bile olabilir
master kodu aynı donusum bazı serılerde flash degıstırmeden oluyor bazı serılerde flash degısımı ıstıyor netten guncelleme alır sıkıntısız bıss auto yaparDönüşümü uygulayan varsa yorumlarını aktarabilimi
Dönüşüm flaşh değiştirmeden oluyormu
Mastır kodu next point ile aynımı
T800+ hd dönüşünce usb veya neten yazılım güncelleme oluyormu
teşekürler
Birinci mesajdaki Resimdeki 140 seri flaşh değişmedenmi dönüştümaster kodu aynı donusum bazı serılerde flash degıstırmeden oluyor bazı serılerde flash degısımı ıstıyor netten guncelleme alır sıkıntısız bıss auto yapar
140 seri degismeden 90 seri değişim ister
denedim SW is wrong,Please dowload again 2140 seri degismeden 90 seri değişim ister